Winkelwagen

Producten

Afspraak


Omdat ik tijdens behandeling telefonische niet bereikbaar ben is het soms lastig een afspraak te maken of antwoord te krijgen op vragen.
Via onderstaand formulier kunt u eventueel contact opnemen wanneer u intresse heeft in een behandeling en daarvoor een afspraak wilt maken. Na ontvangst van het formulier wordt er contact met u opgenomen om een afspraak te maken en uw vragen te beantwoorden.

U kunt ook evtentueel direct uw plaatsje reserveren via de onderstaande Boek Nu knop. U boekt de behandeling via het boekingsprogramma Treatwell. Maar....let op, niet alle beschikbare behandelingen kunnen via deze site geboekt worden en het kan zijn dat er door bijvoorbeeld afzeggingen toch nog een plekje vrij is gekomen op de dag naar uw wensen. Daarom is het handig dat u toch nog even telefonisch contact opneemt mocht de dag/tijd naar uw keuze niet beschikbaar aangeven.


Hou er rekening mee dat u niet altijd direct terecht kunt. U kunt het beste tijdig een afspraak maken.

LET OP: Heeft u een afspraak, maar bent u verhinderd? Laat het dan zo spoedig mogelijk weten. U kunt uw afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Indien u niet tijdig annuleert ben ik helaas genoodzaakt om de kosten van de gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen.

naam:
achternaam:
adres:
Woonplaats:
telefoonnummer:
emailadres:
gewenste behandeling:
opmerkingen: