Winkelwagen

Producten

Huidverbeterende Massages


Huidverbetering komt niet alleen met een bezoekje voor een Facial Treatment (gezichtsbehandeling) aan uw schoonheidsspecialiste of liever gezegd huidspecialiste. Wanneer u echt uw huid wil verbeteren mag u ook denken aan het gebruiken van hoogwaardige producten en kunt u uw gezichtsbehandelingen ook uitbreiden met een huidverbeterende massage. Met huidverbeterende massage kan u met het juiste onderhoud een facelift effect creëren en bespraart u honderden euro's met een bezoek naar een cosmetische arts voor het injecteren van botox of fillers.

SHIATSU KOSMETIEK
Laat je energie beter stromen door deze Japanse massagetechniek en verbeter hiermee ook het herstellende vermogen van je huid.

Shiatsu
Laat je energie beter stromen door deze Japanse massagetechniek en verbeter hiermee ook het herstellende vermogen van je huid. Shiatsu gaat uit van de aanwezige levensenergie en het zelfgenezend vermogen van de mens. 

Energie laten stromen 
Wat Shiatsu nastreeft is de energie in het lichaam harmonieus te laten stromen. Dan voelen wij ons goed en zien wij er ook goed uit. Ons uiterlijk is niet voor niets de spiegel van ons innerlijk. Is er een teveel aan energie? Dan is de huid rood, warm en gespannen. 
Is er een tekort aan energie? Dan is de huid vaak slap, vochtarm, vertoont een neiging tot rimpels en is vaal en koud. Is de energiestroom geblokkeerd? Dan is de huid slecht doorbloed en zijn er onderhuidse verhardingen en bobbels te voelen.

Innerlijk en uiterlijk 
Bij Shiatsu komt de ultieme samenwerking tussen cosmetica en massage tot zijn recht. De combinatie van Shiatsu en cosmetica heeft een duidelijke meerwaarde voor diverse huidproblemen. Shiatsu in combinatie met cosmetica heeft een dubbel effect: het werkt zowel op de innerlijke als op de uiterlijke verzorging van de huid.

De kracht van Shiatsu
Shiatsu is een Japans massagesysteem. Het woord Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Deze massage wordt in Nederland dan ook vaak drukpuntmassage genoemd De kracht van Shiatsu is dat er naast een genezende werking ook een preventieve werking van uitgaat. De massage is daarbij een heerlijke manier van ontspannen en een veilige en doeltreffende methode van huidverzorging.

Spiegel van de lichaamsfuncties
Shiatsu ziet het gezicht als de spiegel van alle lichaamsfuncties. Als de functies van onze inwendige organen worden verstoord, kan dit leiden tot huidproblemen. Zo kan een schoonheidsspecialist die Shiatsu massage toepast een relatie leggen tussen steeds op dezelfde plek terugkerende puistjes (de huidconditie) en een orgaan (de bron van de energieverstoring).

Aangeraden wordt, voor het optimale resultaat, om deze massage in een kuur te ondergaan van 5-8 behandelingen.
De kuur welke wij u aanbieden bestaat uit 6 behandelingen, waarbij u in de eerste 2 weken (mits de huid het aankan) 4x gemasseerd wordt. De kuur duurt achtereenvolgende weken. Tijdens de 6de behandeling worden de behandelingen geevalueerd.
Uiteraard kunt u ook een losse behandeling boeken.

Een behandeling duurt 45-60 minuten en bestaat uit een korte reiniging, een massage van 30-45 minuten van het  gelaat, schedel en armen, na de massge wordt de behandeling afgesloten met een dagverzorging.

Losse Shiatsu Massage €50
Kuur Shiatsu Massage €270

BINDWEEFSELMASSAGE
Bindweefselmassage is een diepgaande massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. De huidstofwisseling wordt geactiveerd en de productie van nieuw collageen en elastine bevorderd.
De cosmetische bindweefselmassage is een intensieve massage, bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen, welke worden uitgevoerd op zowel de rug als het gezicht. De eerste behandelingen kunnen door verklevingen van het bindweefsel als gevoelig, pijnlijk of snijdend worden ervaren. Het kan voorkomen dat de huid tijdens de massage heftig reageert en rood wordt. In kuurvorm heeft de bindweefselmassage het meeste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel steeds soepeler en de structuur van de huid zichtbaar beter. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de conditie van de huid wordt de behandelfrequentie vastgesteld.
Veel gestelde vragen bindweefselmassage

Wat is bindweefsel?
Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

Wat is bindweefselmassage precies en wat doet het en waar is het goed voor?
Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. De stofwisseling, de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt bevorderd.
Cosmetische indicaties: voorbehandeling van cosmetisch chirurgische ingrepen, rimpels en huidplooien, Acne rosacea, afwijkingen in de talgafscheiding, ‘degeneratie’ van de huid, striae, panniculose (cellulitis), hypertrofische, keloïde, atrofische en sceloserende littekens.

Waarom ook de rug masseren, ik wil de huidverbetering in mijn gezicht?
Op de rug vinden we de zogenoemde segmentale reflexzones/wegen. Dit is een heel theoretisch verhaal maar om het even kort uit te leggen: bij de embryo wordt als eerste de voorloper van het zenuwstelsel de neurale buis ontwikkeld. Dit ziet er een beetje uit als een regenworm, in de ringen van de worm (segmenten) is de eerste aanleg en verbindingen ontstaan tussen het zenuwstelsel en de huid, spieren, skelet en ingewanden. Vanuit het ruggemerg loopt een bundel zenuwen welke zich verspreiden naar meedere plaatsen. Een duidelijk voorbeeld: iemand krijgt een hartinfarct en krijgt ook pijn in de linkerarm en linkerkaak, dat komt omdat deze door dezelfde zenuwbundel worden aangestuurd als het hart. Vandaar de stimulering op de rug omdat het resultaat heeft voor het hele lichaan en dus ook het gezicht.
Is een enkele behandeling voldoende of moet het in kuurvorm?
In kuurvorm geeft bindweefselmassage het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal 6 tot 12 behandelingen. Een kuur bestaat uit week 1: 2xmasseren, week 2: 2x week 3:1x daarna 3 weken rust, na deze 3 weken wekelijks 1 maal de bindweefselmassage ondergaan . Wanneer nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar 12 behandelingen.

Hoe lang duurt de behandeling?
De eerste behandeling bestaat uit een uitgebreid onderzoek en de massae en zal 60-75 minuten duren. De daarop volgende behadelingen duren 45-60 minuten

Losse Bindweefselmassage €55
Kuur bindweefselmassage 6x €300
Wilt u meer dan 6 behandelingen betaalt u voor iedere volgende behandeling (in kuurvorm) €55