Winkelwagen

Producten

Schoonheidsspecialiste


Studio Purmerend biedt u samen met de producten van Piura huidverzorging op alle niveau's. Of u nu gaat voor een heerlijke basis verwenbehandeling of voor huidverbetering bij Studio Purmerend bent u aan het juiste adres

De behandelingen gaan vooraf met een professionele huidanalyse, waarna u een persoonlijk afgestemd advies en informatie krijgt over de voor u geschikte behandelingen.

Balans tussen lichaam en geest resulteert in een mooie huid. 
Kiest u voor een gezichtsbehandeling of kiest u voor een lichaamsbehandeling?
Welke keuze u ook maakt, er wordt niet alleen aandacht besteedt aan uw huid, maar ook aan uw ontspanning. U merkt dit niet alleen tijdens de bijzondere ontspanningsrituelen en massages, maar ook in allerlei kleine details. Kies voor het unieke concept van Piura en ontdek het zelf!

PIURA BASICS 
Met Piura Basics kiest u voor heerlijke beauty behandelingen voor huidverzorging. Toegankelijke instapbehandelingen voor wie een onderhoudende behandeling voor huidverzorging voldoende is.
 
PIURA DISCOVERY
Een echte aanrader voor uw eerste kennismaking met de studio en Piura.
Tijdens deze kennismakingsbehandeling wordt het Piura gevoel u helemaal duidelijk. U wordt ondergedompeld in het Piura Wellness gevoel middels een ontspanningsritueel, het Piura Relaxation Intro, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden door geur, muziek, warmte en atmosfeer. Het concept wordt uitgelegd en na een professionele huidanalyse wordt een op uw huid aangepaste behandeling gegeven.

PIURA BEAUTIFUL
Ontspan en geniet van diverse beauty gezichtsbehandelingen die speciaal op uw huid en wensen wordt afgestemd. U kunt kiezen voor een compacte behandeling of een uitgebreide behandeling. In iedere behandling komen de volgende handelingen terug: oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen een masker. Er is keuze uit een 60 minuten of een 90 minuten behandeling. Tijdens de 90 minuten behandeling worden ook de wenkbrauwen geepileerd (mits er voldoende tijd is kan dit ook tijdens de 60 minuten behandeling uitgevoerd worden) geniet u een heerlijke gelaats massage waarbij de hals en de nek zeker niet worden vergeten.

PIURA YOUNG SKIN - ACNE
PurityTreatment is een reinigende gezichtsbehandeling, speciaal ontwikkeld voor de jonge Piura liefhebbers onder ons. De behandeling wordt geheel op de problemen van deze jonge huid gericht, waarbij gewerkt wordt met specifiek afgestemde producten.

Alle Beauty behandelingen zijn mogelijk voor zowel hem als haar en ook voor de donkere huid.


PIURA EXCLUSIVE 
Piura heeft speciale behandelmethoden ontwikkeld; met Piura Exclusive kiest u voor speciaal behandelingen voor huidherstel en huidverbetering. Zowel losse behandelingen als kuurbehandelingen behoren tot de mogelijkheid. Diepreinigende, huidontgiftende en afvoerende behandelingen, behandelingen die een gezonde huiddoorbloeding stimuleren of anti-aging behandelingen. 

Piura Exclusive biedt unieke en prachtige behandelingen met kruidenpeelings en kruidenmaskers.
Effectieve en intensieve behandelingen, doch in samenwerking met en met respect voor de huid! Met basisproducten en losse kruiden en oliën stemmen we de behandeling af op uw huidtype, huidconditie en huidleeftijd. Behandelingen die net iets meer bieden dan de Piura Basics, deze behandelingen bieden een tussenweg tussen huidverzorging en huidherstel/huidverbetering.

PIURA HERBAL TREATMENT
Een intensieve dieptebehandeling, doch in samenwerking met en met respect voor de huid! De peeling heeft een diep reinigend effect en ontgiftend effect, ontdoet de huid van gif- en afvalstoffen. De dode huidlagen worden op milde wijze verwijderd, waardoor uw huid er frisser en stralender uitziet. Gelijktijdig maakt het de huid sterker en krachtiger; het stimuleert de celvernieuwing en verbetert de bloedcirculatie. Uw huid wordt merkbaar gladder, jonger, zachter en frisser.

Geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam, ook de getinte en gevoelige huid. De kruidenpeeling is preventief of als onderhoud eenmalig toe te passen, ieder voor- en najaar. Bij indicaties als acne, rokershuid, grove poriën, vale huid, slecht doorbloede huid, verwaarloosde of vermoeide huid, verouderde huid, littekens, rimpels, pigmentvlekken, adviseren wij een kuur te nemen; 1-5 maal, iedere 1-2 weken. Na een half jaar kan er weer een vervolgbehandeling plaatsvinden.


PIURA DELIGHT
De ultieme behandeling voor anti-aging.
Deze behandeling is een fusie van ontspanning en huidverbetering. Deze behandeling wordt ook aangevangen met het Relaxation Intro. De geurbeleving en ontspanningsritueel zorgn voor dubbel genieten. De meest hoogwaardige werkstoffen geven uw huid de perfecte anti-aging behandeling. Uw ogen en hals krijgen extra aandacht. Uw huid is vitaal en staat weer volop in haar kracht!

PIURA ADVANCED SKIN
Breng uw huidverzorging naar een hoger niveau, behandelingen gericht op huidverbetering in alle opzichten.
Van nature is de huid soepel, zacht en veerkrachtig. Wanneer we jong zijn, regelt de huid alles zelf; de cellen zijn in gezonde conditie. De huid vernieuwt zich voortdurend, van binnenuit worden  nieuwe huidcellen opgebouwd en aan de buitenkant afgestoten. Zo vernieuwt de huid zich continu. Helaas wordt dit proces verstoort door diverse invloeden van buitenaf en van binnenuit; de huid verliest haar kracht en souplesse en de huidfuncties gaan achteruit. Na verloop van tijd wordt de huid zwakker, verliest de huid sneller haar vocht en zien we onze huid sneller verouderen. Uw huid heeft op dit moment behoefte aan een stimulerende (kuur-)behandelingen met hoogwaardige en krachtige werkstoffen.

PIURA BIO PEELING
De professionele dieptereiniging van uw huid. Het alternatief voor microdermabrasie met mischien nog wel betere resultaten. Voor de behandeling van huidproblemen zoals acne, onzuiverheden, pigmentvlekken, littekens en huidveroudering. Een zeer intesieve behandeling maar wel met respect voor de huid en dat geheel op natuurlijke wijze!
Ga jij voor resultaat? Dan ga je voor de Piura Bio Peeling.
Deze behandeling duurt 45 minuten. Door de intensifiteit van deze behandeling is het niet mogelijk om deze te combineren met bijvoorbeeld epileren van de wenkbrauwen of het ontharen van het gezicht.
Voor het beste resultaat raden wij u aan om een kuur te nemen, de behandeling kan elke 4 weken herhaald worden. Bij zeer ernstige acne mag de behandeling zelfs elke 2 weken worden herhaald

Bij deze behandeling is de nazorg die u thuis zelf doet van groot belang daarom worden ook de volgende producten, Piura Recovery Serum en de Piura Cream Like a Shade, u tijdens deze behandeling aanbevolen.

PIURA PERFECT SKIN
Til je huidverzorging naar een hoger niveau met de behandelingen en de producten om thuis de behandeling voort te zetten.

Een gladde, zijdezachte huid binnen handbereik!
Perfect Skin verwijdert de dode huidcellen van uw huid en stimuleert een gezonde huiddoorbloeding. Geconcentreerde vitaminen en hyaluronzuur zorgen voor huidvernieuwing en een gezonde, goed functionerende huid. 
De unieke romige texturen zorgen voor een comfortabel huidgevoel: de huid ziet er weer fris en stralend uit en voelt zijdezacht aan!
Onderga deze behandling als korte kuur of wissel het eens af met een Basic of Exclusive Treatment. Voor een langdurig resultaat raden wij u ten zeerste aan om de producten van de Advanced Skin ook thuis te gebruiken.

PIURA SUPREME LIFT
Tequila, de best bewaarde cocktail voor uw huid!
Agave Tequilana is verwerkt in een bijzonder werkstofcomplex is verantwoordelijk voor de direct liftende werking van Piura Supreme Lift.
Onderga deze behandling als korte kuur of wissel het eens af met een Basic of Exclusive Treatment. Voor een langdurig resultaat raden wij u ten zeerste aan om de producten van de Advanced Skin ook thuis te gebruiken


Informatie over de prijzen vind u op de prijslijst 

N.B. Duobehandelingen zijn helaas niet mogelijk