Winkelwagen

Producten

Wellness


Piura Wellness biedt behandelingen, ontspanningsrituelen en massages voor optimale ontspanning;
 
Balans tussen lichaam en geest resulteert in een mooie huid.
Kiest u voor een gezichtsbehandeling of kiest u voor een lichaamsbehandeling?
Welke keuze u ook maakt, er wordt niet alleen aandacht besteedt aan uw huid, maar ook aan uw ontspanning. U merkt dit niet alleen tijdens de bijzondere ontspanningsrituelen en massages, maar ook in allerlei kleine details. Kies voor het unieke concept van Piura en ontdek het zelf!


WELLNESS MASSAGES  

WELLNESS MASSAGE 
Voor iedereen die een effectieve ontspanningsmassage wenst, voor het gehele lichaam of een deelmassage, zoals bijvoorbeeld rug, schouder en nek

HOTSTONE MASSAGE
Hot Stone massages werd eeuwen geleden al gebruikt door de Inca`s, Indianen en de Maorie’s bij belangrijke rituelen en/of genezende behandelingen. Geniet van een heerlijke massage met verwarmde (basalt) stenen en olie. De massage heeft een diepe ontspannende werking op lichaam en geest. De warmte dringt diep door in de spieren waardoor deze soepel worden. Bovendien wordt de doorbloeding extra gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De ontspannende en helende werking van de Hotstone+ massage is een unieke ervaring. Een weldaad voor lichaam en geest.


Contra-indicaties
Iedere massage heeft een doel, maar ook een aantal belangrijke contra-indicaties (wanneer mag men niet gemasseerd worden of op aangepaste wijze).

Onderstaande opsomming is niet volledig, maar bedoelt voor de beeldvorming. 


Om misverstanden te voorkomen, in de studio worden GEEN erotische massages gegeven

N.B. Duobehandelingen zijn helaas niet mogelijk