aromatherapie-purmerend

Aromatherapie gaat verder dan welke ‘gewone’ cosmetica ook

Aromatherapie kan voor ieder huidtype worden ingezet maar ook worden afgestemd op de gemoedstoestand waarin je op dat moment bevindt.

Aromatherapie is een huidverzorging op natuurlijke basis. De etherische oliën zijn zeer zuiver en gemaakt van bloemen, planten of kruiden. De kostbare oliën kunnen wel tot 100x geconcentreerde zijn dan de plant, bloem of kruid zelf. De huid kan geen vocht opnemen maar wel oliën. Dat maakt essentiële olie een zeer gewaardeerd product voor huidverzorging.

De olie kan zeer diep in de huid doordringen en daarbij de huid ontgiften en voeden. De oliën bevorderen de bloedsomloop, de lymfestroom, kalmeren de huid en versterken de spankracht van de huid. Maar ook de talgafscheiding wordt gereguleerd. Het immuunsysteem wordt versterkt waardoor we ons beter kunnen weren tegen ziektes, spanningen en stress.

Na een analyse van de huid of gemoedstoestand worden er één of meerdere oliën uitgezocht en vermengd met een vette plantenolie afgestemd op de huidtype. Om de pH waarde van de huid te herstellen wordt een hydrolaat gebruikt. Hydrolaat is het vocht dat vrijkomt bij stoomdessilatie om de essentiële olie te verkrijgen.

De groene leem, welke wordt gebruikt in het masker of de pakking, is rijk aan mineralen en enzymen en kent vele voordelige werkingen voor de huid zoals: reinigend, ontvettend, opzuigen van gifstoffen, stimuleert de doorbloeding en bevordert de regeneratie van het huidweefsel.

Aromatherapie biedt geweldige ondersteuning bij stress en lichamelijke klachten die daarvan het gevolg zijn.

De behandeling
Een aromatherapie behandeling bestaat onder ander uit een reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, aangepaste Shiatsu massage (deze massage vorm sluit zich perfect aan bij aromatherapie) en een masker of pakking.

Wanneer de juid het toelaat zal er ook gebruik worden gemaakt van het dampapparaat. Tijdens het masker geniet u van een hand- of voetmassage.

Tijdsduur ongeveer 90 minuten
75,-

Ook is er een aangepaste verkorte versie mogelijk waarbij er geen massage wordt uitgevoerd en er gebruik wordt gemaakt van een ander soort masker

Tijdsduur 60 minuten
50,-

piura
pronails
anbos-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
provoet-klein-wit