De Ultieme Anti Aging behandeling voor de Droge huid

Deze nieuwe intensieve behandeling van Emotion Biological Skincare geeft de droge huid precies wat het nodig heeft.

Een gezonde huid wordt beschermd door een hydro-lipide film, ook wel sebum genoemd.  Helaas is onze beschermingslaag vaak beschadigd door externe factoren (zon, vervuiling, klimaat) en interne factoren (medicatie, cellulaire veroudering, stress, etc.). Op zoek naar een formule die ‘biocompetable” is met de huid, hebben de wetenschappers van Emotion het ESU biocomplex® ontwikkeld. Deze basiscrème lijkt zoveel mogelijk op de natuurlijke beschermlaag. De huid herkent de basis uit deze producten als ‘eigen’ en absorbeert de producten daardoor uitstekend. Waardoor de producten zeer intensief zijn voor de huid.

Alle producten van Emotion bevatten anti oxidanten. Anti Oxidanten zijn in staat vrije zuurstofradicalen uit te schakelen. Wist je dat vrije radicalen nummer 1 oorzaak van huidveroudering zijn?

Wil jij jouw droge huid laten stralen? Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvende intake en/of Emotion behandeling en ervaar het zelf.

De gezichtsmassage in de behandelingen wordt gegeven met een Hotbalm Candle waardoor je huid na de behandeling fluweelzacht aanvoelt.  Na de massage wordt het Age Repair Plus masker aangebracht waar de huid mooi egaal, gekalmeerd en gehydrateerd onder vandaag komt. Rode vlekjes en fijne lijntjes zijn duidelijk minder zichtbaar.

Duur van de behandeling 60 minuten 79,-