Fourtec: vier technologieën in één concept

Fourtec LightBoost zet een nieuwe standaard neer in het anti aging-segment. LightBoost combineert de bewezen technologieën Highvolt, Radiofrequentie en Lichtenergie (LED) in één behandeling. Het gelijktijdige gebruik versterkt de effecten om tot nóg betere resultaten te komen. Fourtec biedt vier innovatieve technologieën met grote synergetische voordelen:

Percutae Flow-Technologie
– Verhoogt penetratie van werkstoffen
– Optimaliseert hydratatie
– Stimuleert celactiviteit
– Stimuleert gezichtsspieren
– Activeert lymfedrainage

Radiofrequentie
– Verbetert lokale circulatie
– Activeert metabolisme
– Stimuleert collageensynthese
– Verhoogt celactiviteit
– Maakt het weefsel strakker

Energieboost (LED)
– Stimuleert energieproductie
– Activeert collageensynthese
– Reactiveert elastinevezels
– Gaat „ontstekingsveroudering“ tegen
– Verhoogt metabolisme

Micro stroom technologie
– Spant de gezichtscontouren aan
– Stimuleert lymfedrainage
– Verhoogt celmetabolisme
– Activeert celfysiologie
– Verbetert bloedsomloop

Mask no.44 – active peptide infusion

Masker no. 44 – active peptide infusion, op een VEOCEL (Lyocell)-vezel, bevat een waardevolle combinatie van verrijkte, actieve complexen voor een effectieve rimpelbehandeling. Vooral kostbare peptiden, hyaluronzuur van de hoogste kwaliteit, belangrijke mineralen en vitamines zorgen voor de aanmaak van nieuwe collageenvezels.
VEOCEL-vezels met translucent-technologie zijn doordrenkt met actieve ingrediënten en zorgen voor een optimale interactie met de synergiën van Fourtec. Door de unieke vezelstructuur is de vochtopname en -afgifte bij VEOCEL beter dan bij synthetische vezels en katoen. Voor de behandelingen zorgt het ervoor dat de huid optimaal wordt voorzien van ons actieve peptide-infuuscomplex.

Voordelen Fourtec:

– Innovatieve technologie
– Uitstekende behandelresultaten
– Breed scala aan toepassingen
– Duitse kwaliteit in ontwerp en productie
Deze behandeling wordt enkel door onze deskundige huidspecialisten uitgevoerd nadat zij hiervoor een certificaat van de training hebben behaald.

Met de Foutec Lightboost behandelingen ziet u al resultaat na slechts 1 behandeling

Het beste resultaat wordt behaald en behouden in een kuurvorm. Een kuur bestaat uit minimaal 6 behandelingen van ieder 60 minuten. De eerst 4 behandelingen vinden wekelijks plaats en daarna om de 2-3 weken de vervolgbehandeling tot maximaal 10 behandelingen. Het resultaat kunt u blijven onderhouden met een behandeling eens in de drie maanden. Onderaan de pagina kunt u de voorwaarden vinden.

Fourtec Lightboost
losse behandeling gelaat 60 minuten 125
losse behandeling gelaat, hals & decollete 90 minuten 149,-
losse module of zone 20 minuten 60,-

Kuur 10 behandelingen 10% korting*
Vervolgbehandeling na de kuur 99

*korting alleen geldig op de behandeling van 60 en 90 minuten

Voorwaarden kuur Fourtec Lightboost:
Een kuur vind plaats op afspraak en wordt gepland als volgt: de eerste vier weken, elke week 1 behandeling. De vervolgbehandelingen worden met tussenpozes van 2-3 weken tot 6 maximaal 10 behandelingen. De kuur dient vooruit betaald te worden en binnen 4 maanden te zijn voltooid. Gespreid betalen via automatische incasso mogelijk. Per behandeling betalen? Ook dat is mogelijk, de voorwaarden blijven hetzelfde en bij de laatste afspraken wordt de korting verrekend, wanneer u de geplande afspraken niet nagekomen kunnen worden en verplaats moeten worden zal de korting komen te vervallen.
De vervolgbehandelingen hebben een kortingsprijs, deze dient dan maximaal 3 maanden na de laatste behandeling weer worden uitgevoerd. Na een langere periode vervalt de vervolgbehandeling en wordt de prijs van de losse behandeling in rekening gebracht.