img-5061

Ook op latere leeftijd komt er nog regelmatig acne voor. Je denkt vrijwel ongeschonden de puberteit door gekomen te zijn en dan ineens ronde je dertigste zijn er toch die puistjes. Deze vorm wordt Acne Tarda genoemd en je kan je er behoorlijk onzeker door voelen. Deze vorm komt bij 10% van de vrouwen vanaf 25 jaar voor. Over het algemeen bevinden de puistjes en meeeters zich op de kaaklijn en wangen, alhoewel het meestal gaat om een milde vorm wordt het toch als zeer storend ervaren.

Voor deze doelgroep heeft HydroPeptide een hele doeltreffende lijn ontwikkeld.
Verzorg en versterk je huid tegen de tekenen van huidveroudering en acné met deze krachtige zuiverende collectie. Deze pakt de verschillende oorzaken van acné aan, zorgt er eveneens voor dat lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen.

Doordat de Huidprofessional van Studio Purmerend in het bezit is van een Acne Specialisatie, geregistreerd bij de ANBOS, is het wellicht mogelijk om in aanmerking te komen voor een vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering. Informeer bij uw verzekeraar naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Het model op de foto heeft slechts een kennisbehandeling ondergaan en 4 weken lang dagelijks de producten thuis gebruikt.

50-60 minuten €79
75-90 minuten €129

piura
hydropeptide-wit
anbos-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
provoet-klein-wit