Let op: Medio maart nieuwe locatie Studio Purmerend in Medisch Centrum de Graeff

img_7983

Laat je energie beter stromen door deze Japanse massagetechniek en verbeter hiermee ook het herstellende vermogen van je huid. Shiatsu gaat uit van de aanwezige levensenergie en het zelfgenezend vermogen van de mens

Energie laten stromen
Wat Shiatsu nastreeft is de energie in het lichaam harmonieus te laten stromen. Dan voelen wij ons goed en zien wij er ook goed uit. Ons uiterlijk is niet voor niets de spiegel van ons innerlijk. Is er een teveel aan energie? Dan is de huid rood, warm en gespannen.
Is er een tekort aan energie? Dan is de huid vaak slap, vochtarm, vertoont een neiging tot rimpels en is vaal en koud. Is de energiestroom geblokkeerd? Dan is de huid slecht doorbloed en zijn er onderhuidse verhardingen en bobbels te voelen.

Innerlijk en uiterlijk
Bij Shiatsu komt de ultieme samenwerking tussen cosmetica en massage tot zijn recht. De combinatie van Shiatsu en cosmetica heeft een duidelijke meerwaarde voor diverse huidproblemen. Shiatsu in combinatie met cosmetica heeft een dubbel effect: het werkt zowel op de innerlijke als op de uiterlijke verzorging van de huid.

De kracht van Shiatsu
Shiatsu is een Japans massagesysteem. Het woord Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Deze massage wordt in Nederland dan ook vaak drukpuntmassage genoemd De kracht van Shiatsu is dat er naast een genezende werking ook een preventieve werking van uitgaat. De massage is daarbij een heerlijke manier van ontspannen en een veilige en doeltreffende methode van huidverzorging.

Spiegel van de lichaamsfuncties
Shiatsu ziet het gezicht als de spiegel van alle lichaamsfuncties. Als de functies van onze inwendige organen worden verstoord, kan dit leiden tot huidproblemen. Zo kan een schoonheidsspecialist die Shiatsu massage toepast een relatie leggen tussen steeds op dezelfde plek terugkerende puistjes (de huidconditie) en een orgaan (de bron van de energieverstoring).

Aangeraden wordt, voor het optimale resultaat, om deze massage in een kuur te ondergaan van 5-8 behandelingen. De kuur welke wij u aanbieden bestaat uit 6 behandelingen, waarbij u in de eerste 2 weken (mits de huid het aankan) 4x gemasseerd wordt. De kuur duurt achtereenvolgende weken. Tijdens de 6de behandeling worden de behandelingen geëvalueerd. Uiteraard kunt u ook een losse behandeling boeken.

Een behandeling duurt 45-60 minuten en bestaat uit een korte reiniging, een massage van 30-45 minuten van het gelaat, schedel en armen, na de massge wordt de behandeling afgesloten met een dagverzorging.

Losse Shiatsu Massage €50
Kuur Shiatsu Massage €270

piura
hydropeptide-wit
anbos-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
provoet-klein-wit