Welke droge huid heb jij?

De unieke benadering van de droge huid komt voort uit de ervaring van meer dan 30 jaar in de gespecialiseerde en professionele zorg voor de droge huid via schoonheidsinstituten, waarin Emotion SkinCare sinds 1984 actief is. Gedurende deze jaren hebben wij het voorrecht gehad duizenden huiden te mogen observeren en hun reacties te bestuderen, zodra ze in contact kwamen met invloeden van buitenaf of tijdens het verouderingsproces. Door onze talloze diepgaande onderzoeken hebben we vastgesteld dat de meeste huiden tot de categorie droge huid behoren (tussen de 60 en 70% van de wereldbevolking), zelfs als ze denken dat ze een ander type huid hebben. De beslissing om zich te specialiseren alleen in het huidtype de droge huid, is voortgekomen om concrete en specifieke antwoorden te kunnen geven aan degenen die hun huid willen veranderen, de dagelijkse huidproblemen te kunnen aanpakken. Emotion is het enige merk op de markt die maar 1 focus heeft: de DROGE HUID!

Meerdere typen droge huid

Onze methode is voornamelijk gebaseerd op de observatie van een droge huid en op het fundamentele concept dat er niet één enkel type droge huid is, maar meerdere soorten droge huiden. Dit is afhankelijk van de degeneratie die de huid heeft ondergaan. We hebben daarom subcategorieën geïdentificeerd

  • Droge huid
  • Droge gevoelige huid
  • Droge verslapte huid
  • Droge rijpere huid

Elk van deze groepen type huid vereist een specifieke zorg, die het ongemak vermijdt dat gepaard gaat met invloeden van buitenaf (warmte en of kou) of de onvolkomenheden waaraan ze van nature, door bijvoorbeeld chronologische veroudering  ongemakken van hebt.

Onze kracht

Onze Emotion SkinCare-productlijn voedt diep, herstelt en biedt extreem comfort aan de droge huid. Dankzij onze intensieve studies van de droge huid, hebben we toegang gekregen tot een groter bewustzijn, inzicht, dan de meeste andere cosmetica merken in de markt. Daarom is Emotion SkinCare dé Specialist van de droge huid!

WAAROM EMOTION SKINCARE?

Voor de gezondheid van de huid. Ze voeden en beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf. Balanceert je Huid: ze bieden comfort en veroorzaken geen huid-rollenden gedurende de hele dag & nacht, zonder dat je moet bijsmeren. Respecteert je huid: de Emotion Biological Skincare producten respecteren de functies van een droge huid zonder deze af te sluiten. Voor het comfort van je huid: Emotion geeft je een aangenaam huidgevoel, comfort. Voor het uiterlijk van je huid: Emotion Skincare houdt de huid gezond, mooi en frisser.

Juiste ingrediënten voor je huid

Emotion is biologisch en parabenen, siliconen, synthetisch parfum vrij. Dermatologisch en nikkel getest en dierproefvrij. Benieuwd wat Emotion Biological Skincare voor uw huid kan betekenen? Neem contact met ons op voor een eerste kennismakingsbehandeling.