Mijn naam is Hanny van Genderen, moeder van 2 prachtige dochters en vrouw van een hele lieve man die mijn steun en toeverlaat is.
Na al enige jaren zelfstandig ondernemer te zijn geweest vond ik het in 2013 tijd om het roer om te gooien en echt iets te gaan doen wat ik altijd al heb willen doen, het vak schoonheidsspecialiste. Wat voelde ik me enorm thuis in dit vak zeg, alle informatie uit de opleiding zoog ik op en zocht zelf naar nog meer informatie voor meer verdieping. 1 januari 2014 was Studio Purmerend een feit, wat genoot ik ervan om mensen te vertroetelen, en daar geniet ik nu nog steeds van, als is de visie in de afgelopen jaren wel wat bijgesteld.

Medisch Pedicure

Na ruim een jaar als schoonheidsspecialiste aan de gang te zijn, kreeg ik steeds meer vraag van de cliënten om eens naar de voeten te kijken, maar als alleen cosmetisch pedicure kon ik niet het antwoord geven of de hulp bieden die nodig was. Dit heeft mij doen besluiten om de opleiding tot pedicure te volgen. Ik vond het geheel buiten verwachting toch wel heel leuk om pedicure werk uit te voeren. Na deze basis opleiding vond ik dat ik meer verdieping nodig had en heb ik door geleerd tot medisch pedicure. Na deze opleiding kwam er ineens een enorme kans op mijn weg, een functie als medisch pedicure in het Boven IJ ziekenhuis op de WEC afdeling voor 1 dag in de week. Wat een ervaring heb ik daar opgedaan zeg, vooral met de diabetische voet. Ik zou daar voor een periode van 8 maanden blijven maar dat is 2 jaar geworden.

Medisch Schoonheidsspecialiste

In de loop van de jaren heb ik door opleidingen te blijven volgen diverse specialisaties behaald. En toen de opening in het Medisch Centrum kwam waar ik met mijn praktijk gevestigd ben wilde ik mij toch nog verder specialiseren en verdiepen in ons wonderbaarlijk orgaan de huid. Ook al had ik me voorgenomen geen langdurige opleidingen meer te volgen was er toch nog steeds 1 opleiding die mijn aandacht steeds weer trok. Namelijk de opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie. Omdat ik al een aantal specialisatie heb behaald zal ik er iets minder lang over doen dan de drie jaar die voor deze HBO studie staat. Inmiddels een groot aantal modules met succes afgerond en een tweetal specialisatie rijker en mag ik met trots zeggen dat ik daar de enige in ben in Purmerend.

Toekomstplannen

Het blijft voor mij heel belangrijk om up to date te blijven dus ik zal nog regelmatig scholingen volgen. Maar dit vind ik ook heel belangrijk voor mijn team. In de toekomst zal ik zelf iets minder aan de behandelstoel gaan staan, enkel nog voor min specialisaties en is het mijn doel het team te begeleiden en te ondersteunen waar nodig is en ook hun kennis en vaardigheden te vergoten.

Afspraak maken