Let op: Medio maart nieuwe locatie Studio Purmerend in Medisch Centrum de Graeff

Mijn naam is Hanny van Genderen, moeder van 2 prachtige dochters en vrouw van een hele lieve man die mijn steun en toeverlaat is.
Na al enige jaren zelfstandig ondernemer te zijn geweest vond ik het in 2013 tijd om het roer om te gooien en echt iets te gaan doen wat ik altijd al heb willen doen, het vak schoonheidsspecialiste. Wat voelde ik me enorm thuis in dit vak zeg, alle informatie uit de opleiding zoog ik op en zocht zelf naar nog meer informatie voor meer verdieping. 1 januari 2014 was Studio Purmerend een feit, wat genoot ik ervan om mensen te vertroetelen, en daar geniet ik nu nog steeds van, als is de visie in de afgelopen jaren wel wat bijgesteld.

Medisch Pedicure

Na ruim een jaar als schoonheidsspecialiste aan de gang te zijn, kreeg ik steeds meer vraag van de cliënten om eens naar de voeten te kijken, maar als alleen cosmetisch pedicure kon ik niet het antwoord geven of de hulp bieden die nodig was. Dit heeft mij doen besluiten om de opleiding tot pedicure te volgen. Ik vond het geheel buiten verwachting toch wel heel leuk om pedicure werk uit te voeren. Na deze basis opleiding vond ik dat ik meer verdieping nodig had en heb ik door geleerd tot medisch pedicure. Na deze opleiding kwam er ineens een enorme kans op mijn weg, een functie als medisch pedicure in het Boven IJ ziekenhuis op de WEC afdeling voor 1 dag in de week. Wat een ervaring heb ik daar opgedaan zeg, vooral met de diabetische voet. Ik zou daar voor een periode van 8 maanden blijven maar dat is 2 jaar geworden.

Allround Schoonheidsspecialiste

Door de pedicure opleidingen kwam wel mijn toekomstplan een beetje in de war wat betreft mijn plannen om verder te specialiseren tot allround schoonheidsspecialiste. Tijdens mijn laatste periode in het Boven IJ ziekenhuis besloot ik om deze opleiding te gaan oppakken. Allround schoonheidsspecialiste houdt in dat je minimaal 4 specialisaties hebt behaald, deze specialisaties zijn Shiatsu massage, Huidverbeterende Massage, Acne en Additionele behandelingen.
Ik miste echter nog 1 specialisaties, het elektrisch ontharen, dus ook hiervoor weer de schoolbanken in>

Huid- &Voetspecialist

Door al deze opleidingen en wijsheid wat ik mee had gekregen voelde ik mij niet meer de schoonheidsspecialiste die ik was toen ik startte. Ik voelde mij veel meer dan dat. Tuurlijk staat ontspanning nog steeds heel hoog in het vaandel bij alle behandelingen die ik geef, maar wat is het mooi om dit te kunnen combineren met het verbeteren van de huidconditie en het oplossen van huid en voet problemen. Dat was het moment dat ik mezelf meer dan een schoonheidsspecialist en pedicure voelde, meer dan het aanbrengen van een masker, een creme en teennagels knippen, ik voel mij een specialist, een HUID- & VOETSPECIALIST!!!

Toekomstplannen

Het blijft voor mij heel belangrijk om continu scholing te volgen, om mezelf te verbeteren, dus zo af en toe is de salon een dagje gesloten voor een cursus voor bijscholing of om iets nieuws te leren.
Maart 2021 gaat er een droom voor mij uitkomen. Dan verhuis ik met mijn schoonheidssalon en pedicurepraktijk naar het nu nog te bouwen Medisch Centrum de Graeff aan de Graeffweg, Ik blijf dus wel lekker in de Purmer-noord, maar dan op de begane grond en met 2 ruimtes om u als klant nog meer van dienst te kunnen zijn. Het is de bedoeling om daar een medewerker in dienst te nemen zodat er weer nieuwe klanten aangenomen kunnen worden.

Het is echt een grote droom van mij geweest om met al deze disciplines onder 1 dak te kunnen zitten en de zorg te optimaliseren.

Op Instagram en Facebook zal ik u regelmatig up to date houden wat betreft de ontwikkelingen hierin.

Afspraak maken

piura
hydropeptide-wit
anbos-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
provoet-klein-wit