Mijn naam is Joyce en van jongs wist ik wat mijn passie was: mensen verzorgen en laten stralen. Dat is echt het liefste wat ik iedere dag doe.

Op mijn 17de (in 2012) ben ik gestart met de opleiding voor schoonheidsspecialiste En nooit meer gestopt met leren. Iedere dag weer boeit het mij om de kennis op te nemen en te delen met mijn klanten.

Ik hou van het contact, de gezelligheid en de verhalen.

Mijn passie ligt echt bij de huidverbetering. Om echt de problemen van deze klant te verhelpen en tegemoet komen in de wensen van de klant. Naast het aanpakken van de huid-robberen vind ik het ook belangrijk dat de klant tot rust kan komen in de stoel en even dat moment voor zichzelf kan pakken van ontspanning. Terwijl de klant ligt te genieten werk ik hard aan de huid. Maar ook de kleine priegel werkjes kan ik mezelf helemaal in laten gaan.

Ik ben enorm blij dat ik bij Studio Purmerend de kans krijg om deze passie uit te voeren naast iemand die net zoveel passie voor het vak heeft en we elkaar hier enorm in versterken. Op het hele vlak liggen wij echt op één lijn, maar ook de vrijheid die ik krijg om echt deel uit te maken van het bedrijf, dat maakt ons een geweldig team. En onderscheid ons als huidspecialisten van de normale schoonheidsspecialist.

Afspraak maken