Let op: Medio maart nieuwe locatie Studio Purmerend in Medisch Centrum de Graeff

In 2021 zal de salon gaan verhuizen naar een andere locatie. Namelijk naar het nieuw te bouwen gezondheidscentrum MC de Graeff. Het enorme voordeel voor mij is dat dit centrum gebouwd wordt in dezelfde wijk als waar de salon zich nu bevindt, én dat ik daar niet 1 maar zelfs 2 ruimtes mag gaan gebruiken.
Niet alleen ik maar ook mijn klanten zijn enorm enthousiast en begaan met de stand van zaken. Daarom probeer ik iedereen zo veel mogelijk op de hoogte houden middels posts op social media en blogs met foto’s of filmpjes op de website.
Dit is het eerste YouTube filmpje op het kanaal van Studio Purmerend, maar er zullen er snel meer volgen over verschillende behandelingen en producten.

piura
hydropeptide-wit
anbos-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
provoet-klein-wit