Zoals de meeste van jullie weten ben ik de laatste 2 jaar heel hard bezig geweest om mezelf nog meer als schoonheidsspecialiste te specialiseren. Om met uiteindelijk het diploma allround schoonheidsspecialiste op zak te eindigen.
Tijdens de opleiding merkte ik al dat de huidige gelaatsbehandelingen steeds minder bij mij pasten, of dat ik eigenlijk merkte dat de huid waarmee ik bezig was wel een andere aanpak kon gebruiken dan dat er door de klant geboekt was. Daarom heb ik besloten om de huidige behandelingen aan te passen, en daar behandelingen op maat voor te gaan geven.
Dit houdt in dat de ‘standaard’ Piura behandelingen komen te vervallen maar de producten wel blijven.

Ik zal 4 varianten gaan inzetten: 45,60, 75 en 90 minuten, tijdens deze behandelingen gaan we samen kijken wat de wensen zijn en belangrijker nog wat de huid nodig heeft. Tijdens de behandelingen kan het ook zo zijn dat er apparatuur uit de Beautytoren wordt ingezet om bijvoorbeeld een werkstof in te sluizen of om de huid nog intensiever te reinigen. Zo kunnen ook de losse modules (wenkbrauwen verven, bovenlip waxen etc.) welke u voorheen apart erbij moest boeken en betalen bij deze behandeling worden ingevoegd. Let er alleen wel op: hoe meer losse modules u wilt toevoegen hoe minder tijd er bijvoorbeeld over blijft voor de massage. De soort massage kan ook vanaf deze wijziging (alleen tijdens de 90 minuten behandeling) zelf gekozen worden, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rugmassage of een huidverbeterende massage i.p.v. de klassieke gelaatsmassage. Bij de 75 minuten behandeling kan ook een rugmassage gekozen worden. Dit alles is wel afhankelijk van welke losse modules u extra wenst bij de behandeling. Alle wensen en mogelijkheden worden vooraf besproken.

Door deze wijziging in te voeren kunt u dus heel gemakkelijk ook voor een meer huidverbeterende behandeling kiezen met de Piura Advanced producten of aromatherapie. Maar ook een seizoensgerelateerde aanbieding zoals nu de After Summer Treatment zonder dat het extra kost. U weet dus al van te voren welke prijs u betaald. Uiteraard blijft het wel mogelijk om het masker aan te vullen met een oogmasker of masker voor de mondverzorging, hier betaald u slechts €5,- extra voor.

Prijzen:
45 minuten €40,-
60 minuten €50,-
75 minuten €65,-
90 minuten €75,-

Helaas ben ik genoodzaakt om de combinatiekortingen bij diverse behandelingen (bij bijvoorbeeld gelaatsbehandeling + pedicure) te laten vervallen.
Ook de Bio Peeling wordt aangepast in prijs naar €50,-

Heeft u nog vragen over deze wijzigingen dan kunt u hierover altijd contact opnemen.

Verder zullen er nog veranderingen komen per 1 november in de Dermatude behandelingen, de zone behandelingen zullen gedeeltelijk komen te vervallen en krijgen een andere invulling. Meer info hierover volgt later.
Verder staan er voor mij nog 2 hele leuke trainingen voor het najaar in de agenda, waaronder een geheel nieuwe productlijn. Een bijscholing van de Dermatude. En nog een opleiding tot elektrisch ontharen, voor het definitief ontharen van ongewenste haargroei in het gelaat of wat met laser en IPL niet aangepakt kan worden.