ReinigingEen plantaardige hydrofiele reinigingsolie met een fijne natuurlijke geur van Ylang-Ylang. Geschikt voor alle huidtypen, met in het bijzonder de droge, vochtarme en rijpere huid. Deze reinigingsolie reinigt de huid op zeer zachte wijze van vuil en make-up. TIP: Ook geschikt voor het lichaam, ideaal product voor in de douche.

GEBRUIK: Goed schudden voor gebruik!
Iedere ochtend en avond een ruime hoeveelheid op een droge huid aanbrengen. Vervolgens mengen met lauwwarm water. Masseer het product op zachte wijze in zodat de olie zich vermengt met het water en er een emulsie ontstaat. Verwijder de olie vervolgens met een ruime hoeveelheid lauw water. Herstel en verfris de huid daarna met de Piura Balancing Lotion.

DE KRACHT VAN YLANG-YLANG:
De bloemenaroma van Ylang-ylang heeft een kalmerend en balancerend effect. De geur stimuleert de afscheiding van endorfines en serotonine, ook de ‘gelukshormonen’ genoemd, door het menselijk lichaam. De etherische olie van Ylang-ylang heeft krampstillende en ontspannende eigenschappen voor een holistisch effect op het algemeen welzijn.

Bestellen