De Pure Skin Foam Cleanser is een echte huidreiniger, met natuurlijke werkstoffen. Bevat geen SLS en SLES, parfum of parabenen. Bevat schuimvormers van natuurlijke herkomst en een fijne natuurlijke geur van oranjebloesem. Dit is geen etherische olie maar een hydrolaat waardoor het geschikt is voor mensen met een overgevoeligheid aan parfumstoffen en allergenen uit etherische oliën. De Pure Skin Foam Cleanser is geschikt voor alle huidtypen, en reinigt de huid tot diep in de poriën van vuil, onzuiverheden en overtollig talg. Extreem gevoelige huid? Gebruik dan de Piura Delicate Milk Cleanser.

GEBRUIK: iedere ochtend en avond 2 pompjes op een vochtige huid aanbrengen. Verdeel dit zorgvuldig over het gezicht, zodat het product zich tot diep in de poriën goed kan mengen met vuil, talg en onzuiverheden. Spoel de huid af met lauwwarm water. Herstel en verfris de huid daarna met de Piura Balancing Lotion.

Voor het beste resultaat: als 2e reiniging gebruiken, na de oppervlaktereiniging met de Delicate Milk Cleanser of Comfort Oil Cleanser. De Pure Skin Foam Cleanser zorgt dan in de 2e stap voor een diepe huidreiniging.

Bestellen