PurityTreatment is een reinigende gezichtsbehandeling, speciaal ontwikkeld voor de jonge Piura liefhebbers onder ons. De behandeling wordt geheel op de problemen van deze jonge huid gericht, waarbij gewerkt wordt met specifiek afgestemde producten.
Alle Beauty behandelingen zijn mogelijk voor zowel hem als haar en ook voor de donkere huid.

De ultieme behandeling voor anti-aging. Deze behandeling is een fusie van ontspanning en huidverbetering. Deze behandeling wordt ook aangevangen met het Relaxation Intro. De geurbeleving en ontspanningsritueel zorgn voor dubbel genieten. De meest hoogwaardige werkstoffen geven uw huid de perfecte anti-aging behandeling. Uw ogen en hals krijgen extra aandacht. Uw huid is vitaal en staat weer volop in haar kracht!

Tequila, de best bewaarde cocktail voor uw huid! Agave Tequilana is verwerkt in een bijzonder werkstofcomplex is verantwoordelijk voor de direct liftende werking van Piura Supreme Lift.

  • Vermindert lijntjes en rimpels aanzienlijk
  • Diepe hydratatie en voeding
  • Strakke kaakcontour en liplijn

Onderga deze behandeling als korte kuur of wissel het eens af met een Basic of Exclusive Treatment. Voor een langdurig resultaat raden wij u ten zeerste aan om de producten van de Advanced Skin ook thuis te gebruiken

Ontspan en geniet van diverse beauty gezichtsbehandelingen die speciaal op uw huid en wensen wordt afgestemd. U kunt kiezen voor een compacte behandeling of een uitgebreide behandeling. In iedere behandeling komen de volgende handelingen terug: oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen een masker. Er is keuze uit een 60 minuten of een 90 minuten behandeling. Tijdens de 90 minuten behandeling worden ook de wenkbrauwen geëpileerd (mits er voldoende tijd is kan dit ook tijdens de 60 minuten behandeling uitgevoerd worden) geniet u een heerlijke gelaats massage waarbij de hals en de nek zeker niet worden vergeten.

Til je huidverzorging naar een hoger niveau met de behandelingen en de producten om thuis de behandeling voort te zetten.

Een gladde, zijdezachte huid binnen handbereik! Perfect Skin verwijdert de dode huidcellen van uw huid en stimuleert een gezonde huiddoorbloeding. Geconcentreerde vitaminen en hyaluronzuur zorgen voor huidvernieuwing en een gezonde, goed functionerende huid.

  • verwijdert dode huidcellen
  • vermindert onzuiverheden
  • intensieve hydratatie
  • gezonde celontwikkeling
  • huidvernieuwing & anti-aging

De unieke romige texturen zorgen voor een comfortabel huidgevoel: de huid ziet er weer fris en stralend uit en voelt zijdezacht aan! Onderga deze behandeling als korte kuur of wissel het eens af met een Basic of Exclusive Treatment. Voor een langdurig resultaat raden wij u ten zeerste aan om de producten van de Advanced Skin ook thuis te gebruiken.

Een echte aanrader voor uw eerste kennismaking met de studio en Piura. Tijdens deze kennismakingsbehandeling wordt het Piura gevoel u helemaal duidelijk. U wordt ondergedompeld in het Piura Wellness gevoel middels een ontspanningsritueel, het Piura Relaxation Intro, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden door geur, muziek, warmte en atmosfeer. Het concept wordt uitgelegd en na een professionele huidanalyse wordt een op uw huid aangepaste behandeling gegeven.

piura
pronails
anbos-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
provoet-klein-wit