MicroNeedling is de oplossing voor mensen die meer willen dan huidverzorging, maar nog niet toe zijn aan medische ingrepen zoals botulinetoxine (botox) en fillers. Microneedling is een behandeling die door schoonheidsspecialisten mag worden uitgevoerd met resultaten op het niveau van plastische chirurgie. Huidveroudering wordt op een natuurlijke manier tegengegaan, volledig veilig en zonder risico’s.

Met direct zichtbaar – bewezen – resultaat!

Nieuwe behandeling voor huidverjonging!
Microneedling biedt uitgebreide behandel-mogelijkheden. Huidverbetering en huidverjonging van het hele gelaat, de hals en/of decolleté, maar ook de aanpak van specifieke zones, wallen, littekens en individuele rimpels. Dankzij de verschillende modules is het allemaal mogelijk en kunnen behandelingen gecombineerd worden voor het beste resultaat. Tijdens de behandeling worden actieve ingrediënten in de huid gebracht. Zo is het mogelijk om specifieke en gerichte behandelingen uit te voeren, afgestemd op het huidtype en het gewenste resultaat.
Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon(nebank), airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, alcohol en roken.

Activeer het natuurlijke zelfherstellende vermogen van de huid.
Bij de microneedling behandeling worden er met een speciale naaldmodule met 12 ultra dunne micronaaldjes onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Deze gaatjes ziet de huid als een beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme in werking treedt. De huid gaat nu collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. De  microneedling behandeling heeft een dubbele werking, het herstel mechanisme van de huid wordt geactiveerd en aangebrachte actieve werkstoffen worden in de huid gebracht, daar waar ze de meest efficiënte werking hebben. Deze actieve werkstoffen, afhankelijk van je huidtype en het doel van de behandeling worden deze serums aangebracht ter ondersteuning van de natuurlijke celregeneratie van de huid. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

 

Behandeling van diepe en oppervlakkige rimpels
Door de toepassing van microneedling vult de huid de rimpel van binnenuit op waardoor de rimpel vlakker wordt, dit is een natuurlijk herstelproces van de huid zelf. Er worden dus geen fillers ingespoten. De huid kan na de behandeling rode lijnen/strepen vertonen. Deze zijn vrijwel na 3 dagen zo goed als verdwenen. Na een dag kan je al make-up gebruiken.

Een stevige, stralende, jongere uitstraling
Met microneedling wordt de huid steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat je huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

Medische Microneedling/Meso Therapie
Als Medisch Schoonheidsspecialiste zijn wij ook gespecialiseerd in de behandeling van diverse soorten littekens. Microneedling is daar uiterst voor geschikt. De specialist zal hier een behandelplan voor opstellen, want soms is het noodzakelijk om meerdere typen behandelingen te combineren., dit kan met onder andere bindweefselmassage en peelingen. Het is belangrijk dat het litteken goed uitrijpt. Neem contact met ons op om te bespreken wanneer u zou mogen starten met behandelingen. De litteken behandeling met microneedling beperken zich niet alleen tot het gelaat maar kunnen over het hele lichaam worden uitgevoerd. Het beste resultaat voor de littekenbehandeling bereikt u met een kuur. U komt dan iedere twee weken in de salon om het litteken te laten behandelen.
In het geval van een striae behandeling volgt u maandelijks 1x een behandeling, bij striea wordt aangeraden om hier zo snel mogelijk mee te beginnen omdat het lastig te behandelen is.
Littekens zullen een reductie hebben van 60-70%, in enkele gevallen kan dit iets meer zijn.
Littekens door brandwonden mogen helaas niet behandeld worden.
Hyperpigmentatie/Melasma kan ook met medische micrneedling/meso therapie behandeld worden. Pigment blijft altijd lastig, de zon is een hele grote prikkel, u mag na de behandeling voor huperpigmetaties dan ook niet meer de deur uit zonder SPF zelfs niet om het vuilnis buiten te zetten, hou hier rekening mee. De interval van de behandeling is tussen de 2 tot 4 weken in een kuur van 6 behandelingen. Wij zullen u een advies geven aan behandelplan en thuisverzorging voor aanvang van een kuur van de microneedling


Voor wie is Microneedling?

Met microneedling is het mogelijk om verschillende soorten behandelingen uit te voeren welke vrijwel voor iedereen geschikt zijn:
Verbeterde huidstructuur, verbeterde doorbloeding, Voorhoofdrimpels, Kraaienpootjes, Fijnere poriën, Lifting, Decolleté, Fronsrimpels, Wallen, Anti-ageing, Mondrimpels, Hals, Pigmentvlekken, Acne littekens, littekens en  opfrissen van de grauwe/vale huid.
U kunt niet alleen kiezen voor huidverbetering en anti-aging van het gehele gelaat, hals en/of decolleté, maar u kunt ook kiezen voor zeer specifieke behandelingen voor gedeeltelijke zones als u bijvoorbeeld last heeft van acne littekens op de rug of littekens van een verwonding elders op het lichaam. Vaak raden we een combinatie van behandelingen aan om tot het beste resultaat te komen.

 

Optimaal resultaat
Wat het resultaat is verschilt van persoon tot persoon. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur geadviseerd en thuisgebruik van de Hydropeptide of Piura verzorgingsproucten en het allerbeste kunt u zelfs 3-4 weken voor de behandeling met onze aanbevolen producten starten, zo profiteert u van nog meer resultaat. Deze kuur kan op diverse manieren worden ingezet. Het beste resultaat wordt bereikt met een kuur van 4 behandelingen waarbij je achtereenvolgens elke maand een keer komt voor een behandeling. Het eerste resultaat kan u 6 weken na de eerste behandeling goed gaan zien, de behandeling zet de huid namelijk aan het werk en het duurt even voordat deze het zichtbare collageen wat nodig is heeft aangemaakt. Na het volgen van een kuur kan het effect zelfs voor 12 maanden zichtbaar blijven en bij het gebruik van de juiste producten en gezonde leefstijl zelfs 5-7 jaar (aanbevolen wordt om de huid tussendoor wel te onderhouden met ondersteunende behandelingen)  . Om het resultaat te behouden wordt er aangeraden om de behandeling eens per kwartaal te ondergaan.

Vergoeding
Wanneer u litteken vorming heeft  kan de microneedling behandeling door uw zorgverzekeraar vergoed worden mits u aanvullend verzekerd bent. Dit geldt voorzowel acne littekens als overige littekens. Littekens door brandwonden mogen wij helaas niet behandelen.

 

Voordelen van Microneedling

  • Veilige, 100% natuurlijke methode
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Korte behandelingstijd
  • Korte herstelperiode
  • U mag de volgende dag week make-up dragen
  • Pijnloze behandeling: geen verdoving nodig
  • Fantastische resultaten
  • Maximale input actieve ingrediënten

 

Behandelingen

Gelaat
Vermoeide huid? Of misschien juist een droge huid, rokershuid of ziet de huid er craquele uit? Dan is de gelaatsbehandeling een echte oppepper voor uw huid. Ook is dit een preventieve behandeling, vanaf ons 25ste jaar gaan de cellen zich minder vermenigvuldigen en treedt de huidveroudering in, dit kan u zo lang mogelijk tegen gaan door preventief te behandelen en de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken.
Direct na de behandeling zal u verschil zien, de huid is niet alleen strakker maar krijgt ook een mooie gezonde kleur.
Duur: +/- 50 minuten
Voor een optimaal resultaat wordt voor alle behandelingen een kuur aangeraden

Littekens
Graag nodigen wij u uit voor een GRATIS intake gesprek wanneer u komt voor een litteken behandeling. We zullen samen met u kijken naar het ontstaan van de littekens, hoe lang de littekens al aanwezig zijn en daarop een behandelplan opstellen en ontvangt u een offerte.
Litteken behandelingen zijn al mogelijk vanaf 30,- voor een enkele litteken