Meta Therapy ‘The Facelift Alternative’ is de oplossing voor mensen die meer willen dan huidverzorging, maar nog niet toe zijn aan medische ingrepen zoals botulinetoxine (botox) en fillers. Meta Therapy (microneedling) is een behandeling die door schoonheidsspecialisten mag worden uitgevoerd met resultaten op het niveau van plastische chirurgie. Huidveroudering wordt op een natuurlijke manier tegengegaan, volledig veilig en zonder risico’s.

Met direct zichtbaar – bewezen – resultaat!

Nieuwe behandeling voor huidverjonging!
Meta Therapy biedt uitgebreide behandel-mogelijkheden. Huidverbetering en huidverjonging van het hele gelaat, de hals en/of decolleté, maar ook de aanpak van specifieke zones, wallen, littekens en individuele rimpels. Dankzij de verschillende modules is het allemaal mogelijk en kunnen behandelingen gecombineerd worden voor het beste resultaat. Tijdens de behandeling worden actieve ingrediënten in de huid gebracht. Zo is het mogelijk om specifieke en gerichte behandelingen uit te voeren, afgestemd op het huidtype en het gewenste resultaat.
Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon(nebank), airconditioning, stress, invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, alcohol en roken.

Activeer het natuurlijke zelfherstellende vermogen van de huid.
Bij de Meta Therapy behandeling, ook wel microneedling genoemd, worden er met een speciale naaldmodule met 18 ultra dunne micronaaldjes onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Deze gaatjes ziet de huid als een beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme in werking treedt. De huid gaat nu collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. De  Meta Therapy behandeling heeft een dubbele werking, het herstel mechanisme van de huid wordt geactiveerd en aangebrachte actieve werkstoffen worden in de huid gebracht, daar waar ze de meest efficiënte werking hebben. Deze actieve werkstoffen, afhankelijk van je huidtype en het doel van de behandeling worden deze serums aangebracht ter ondersteuning van de natuurlijke celregeneratie van de huid. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

 

Behandeling van diepe en oppervlakkige rimpels
Naast de behandelingen voor het gehele gezicht, hals of decolleté, is er ook een mogelijkheid om elke afzonderlijke rimpel te behandelen. Hiervoor wordt er een naaldmodule met 7 of 9 naalden gebruikt. De huid vult de rimpel van binnenuit op waardoor de rimpel vlakker wordt, dit is een natuurlijk herstelproces van de huid zelf. Er worden dus geen fillers ingespoten. De huid zal na de behandeling rode lijnen vertonen. Deze zijn vrijwel na 3 dagen zo goed als verdwenen. Na een dag kan je al make-up gebruiken.

Een stevige, stralende, jongere uitstraling
Met de Meta Therapy wordt de huid steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat je huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

Voor wie is Meta Therapy?
Met Meta Therapy is het mogelijk om verschillende soorten behandelingen uit te voeren welke vrijwel voor iedereen geschikt zijn:
Verbeterde huidstructuur, verbeterde doorbloeding, Voorhoofdrimpels, Kraaienpootjes, Fijnere poriën, Lifting, Decolleté, Fronsrimpels, Wallen, Anti-ageing, Mondrimpels, Hals, Pigmentvlekken, Acne littekens, Opfrissen van de grauwe/vale huid.
U kunt niet alleen kiezen voor huidverbetering en anti-ageïng van het gehele gelaat, hals en/of decolleté, maar u kunt ook kiezen voor zeer specifieke behandelingen voor gedeeltelijke zones en zelfs individuele rimpels. Zelfs een combinatie van behandelingen is mogelijk om tot het beste resultaat te komen.

 

Optimaal resultaat
Wat het resultaat is verschilt van persoon tot persoon. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur geadviseerd en thuisgebruik van de Hydropeptide of Piura verzorgingsproucten. Deze kuur kan op diverse manieren worden ingezet. Het beste resultaat wordt bereikt met een kuur van 8 behandelingen waarbij je de eerste 4 behandelingen elke 1-2 weken komt, daarna 4 behandeling van 2-4 weken. Om het resultaat te behouden wordt er aangeraden om de behandeling eens per kwartaal te ondergaan.

Voordelen van Meta Therapy

  • Veilige, 100% natuurlijke methode
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Korte behandelingstijd
  • Korte herstelperiode
  • U mag de volgende dag week make-up dragen
  • Pijnloze behandeling: geen verdoving nodig
  • Fantastische resultaten
  • Maximale input actieve ingrediënten

 

Behandelingen

Gelaat
Vermoeide huid? Of misschien juist een droge huid, rokershuid of ziet de huid er craquele uit? Dan is de gelaatsbehandeling een echte oppepper voor uw huid. Ook is dit een preventieve behandeling, vanaf ons 25ste jaar gaan de cellen zich minder vermenigvuldigen en treedt de huidveroudering in, dit kan u zo lang mogelijk tegen gaan door preventief te behandelen en de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken.
Direct na de behandeling zal u verschil zien, de huid is niet alleen strakker maar krijgt ook een mooie gezonde kleur.
Tijdens deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd, dieptereiniging in de vorm van een peeling, een behandeling met de 18 punts naald module met een passend serum van Hydropeptide of High Active Microgel van Piura, een herstellend masker en als afsluiting een passende dagverzorging
Duur: +/- 45 minuten
Voor een optimaal resultaat wordt voor alle behandelingen een kuur aangeraden

Gelaat incl rimpel/litteken/pigmentvlek
Een intensieve gezichtsbehandeling zoals beschreven hierboven maar dan ook nog eens met extra probleem aanpak, bij deze behandeling kunnen meerdere zones tegelijk worden aangepakt. De gelaatsbehandeling mag wekelijks worden uitgevoerd maar bij deze intensieve aanpak moet er minimaal 2 weken tussen de behandelingen zitten voor het herstel van de huid, we willen namelijk het probleem oplossen en niet verergen, daarom is het ook zeer belangrijk dat u de korstjes met rust laat, deze moeten op een natuurlijke wijze eraf vallen.

Gelaat + hals + decolleté
Een flinke boost niet alleen voor het gelaat maar ook voor de hals en het decolleté, deze drie gebieden zullen goed worden gereinigd, een peeling ondergaan, een behandeling met de 18 punts naald module voor het gelaat en de 38 punts module voor de hals en het decolleté, na de behandeling wordt het hele gebied voorzien van een masker met hoge werkstoffen en als afsluiting een passende dagverzorging.
De meta therpy kan niet alleen ingezet worden voor anti-aging maar ook om de huid even lekker op te frissen door alle cellen en de bloedsomloop even flink stimuleren. Gaat u trouwen? dan wilt u natuurlijk een stralende bruid zijn, ook dan wordt deze therapy aangeraden in een korte kuur van bijvoorbeeld 4 behandelingen. Iedere kuur kan geheel op uw wensen worden aangepast.

Gelaat+hals+decolleté incl rimpel/litteken/pigment behandeling
Behandeling zoals hierboven beschreven maar dan nog met extra aandacht voor de probleemgebieden waarop dan met een kleinere naald module extra intensief gewerkt zal worden.

Alle behandelingen kunnen los ingezet worden, maar gaat u voor snel en optimaal resultaat wordt er een kuur aangeraden van 8 behandelingen, hierbij worden de behandelingen afgewisseld qua intensiviteit om de huid wel de rust te geven om te kunnen herstellen. Ook de kuur kunt u zelf indelen qua tussenpauzes, de ideale kuur bestaat uit wekelijkse behandelingen voor de eerste 4 keer en daarna twee wekelijkse behandelingen, dit houdt in dat u de kuur met 3 maanden heeft afgerond. De keuze is aan u zelf hoeveel tijd u tussen de behandelingen wilt laten.