De professionele dieptereiniging van uw huid. Het alternatief voor microdermabrasie met nog  betere resultaten. Voor de behandeling van huidproblemen zoals acne, onzuiverheden, pigmentvlekken, littekens en huidveroudering. Een zeer intensieve behandeling maar wel met respect voor de huid en dat geheel op natuurlijke wijze!

Ga jij voor resultaat? Dan ga je voor de Piura Bio Peeling.
De Bio Peeling kan in twee tijden opgesplitst worden, dit betekent niet dat de langere behandeling meer resultaat bied. De veeleisende huid, bijvoorbeeld de huid met heel veel actieve acne, of de huid met veel onzuiverheden heeft 60 minuten nodig. De huidspecialist kan u aanraden welke behandeling het beste bij uw huid past.

Voor het beste resultaat raden wij u aan om een kuur te nemen, bij een kuur plannen we een aantal behandelingen in met tussenpauzes van 7-10 dagen. Bij deze behandeling is de nazorg die u thuis zelf doet van groot belang daarom worden ook de volgende producten, Piura Recovery Serum en de Piura Cream Like a Shade, u tijdens deze behandeling aanbevolen.

45 minuten 59,-
60 minuten 70,-
Door de intensiviteit van deze behandeling is het niet mogelijk om deze te combineren met bijvoorbeeld epileren van de wenkbrauwen of het ontharen van het gezicht.