In deze basis behandeling worden uw nagels geknipt en eelt verwijdert en, indien aanwezig, likdoorns behandeld. Voorafgaand aan de behandeling voert de pedicure een voetonderzoek uit en zal een kort anamnese gesprek voeren. De pedicure heeft een signalerende functie en adviseert onder meer ten aanzien van schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Indien nodig wordt de cliënt naar een podotherapeut of de huisarts doorverwezen.

Een pedicure behandeling bij Studio Purmerend is zowel praktisch nuttig als esthetisch. Bij een pedicure behandeling kijken we naar de gesteldheid van uw voeten en zorgen ervoor dat uw voeten na de behandeling er weer helemaal netjes uitzien.

De volgende zaken kunnen eventueel worden behandeld:

  • Voetonderzoek/screening
  • Nagels knippen
  • Eelt verwijderen
  • Likdoorns behandelen of
  • Kloven behandelen of
  • Ingroeiende nagels behandelen
  • Een korte voetmassage met een voedende crème

Een basis pedicure behandeling duurt  ongeveer 30 minuten. Wanneer de problemen aan de voeten zeer ernstig zal er met u worden besproken welk probleem als eerste wordt aangepakt en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt voor de verdere behandeling. Tevens wordt er een behandelplan opgesteld om de problemen te voorkomen. Uiteraard is het ook mogelijk om al direct een dubbele afspraak te maken. Wanneer er losse modules toegevoegd dienen te worden in deze basis behandeling zoals bijvoorbeeld nagelbeugels, nagelreperaties of wratbehandeling worden daar extra kosten voor in rekening gebracht.
Het is ook mogelijk om voor , een wrat behandeling, ingroeiende nagel of schimmelnagels een losse behandeling in te boeken in plaats van een complete pedicure behandeling. De behandelaar zal een behandelplan met u opstellen om de klachten te verhelpen maar zeer zeker om te voorkomen.

Deze basis behandeling is naar wens uit te breiden met een gellak. Of kies voor een Pedicure verwen arrangement, om de voeten eens heerlijk te vertroetelen.

Let op: Kom met nagels die vrij zijn van nagellak, voor het verwijderen van nagellak brengen wij 5,- in rekening. Het verwijderen van gellak door een andere salon gezet 10,-