Acne is de veel voorkomend huidprobleem wat meestal ontstaat in de puberteit maar kan ook op latere leeftijd ontstaan. De meest voorkomende vorm is Acne Vulgaris. Acne komt veel in het gezicht voor maar ook op de borst en de rug.

Bij acne raken door een overmatige talgproductie de poriën verstopt en kunnen als gevolg van aanwezige bacteriën vervelende ontstekingen opleveren. Als deze niet juist behandeld worden kunnen er niet fraaie littekens ontstaan. Ook raakt de huid, onder invloed van hormonen, verdikt. De dode huidcellen kunnen niet goed afschilferen en verstoppen de poriën.

De schoonheidsspecialiste kan je helpen door de huid flink te reinigen, op de juiste wijze de pustels en comedonen te verwijderen en de huid te verdunnen en te kalmeren. Hier hoort ook advies en producten bij voor de juiste dagelijkse thuisverzorging tussen de behandelingen door.

Er bestaat geen standaard behandeling voor acne. Er wordt per persoon gekeken en geprobeerd wat het beste bij je past. Veelal zal er eerst met een intensieve reiniging worden begonnen waarbij je 1-2x per 14 dagen de salon bezoekt. Wanneer de zuiverheden onder controle zijn zal de behandeling  1-2x per maand zijn, dit ligt eraan welke vorm van behandelen er wordt gekozen.

Een acne behandeling duurt 50-60 minuten €59,-

 

Soms is het ook handig om tussendoor te wisselen van behandeling.

Enkele voorbeelden van behandelen zijn:

Piura Bio Peeling
De perfecte behandeling om de huid te verdunnen zodat er minder verstoppingen ontstaan. Ook kan je met deze behandeling de door acne ontstane oppervlakkige verkleuringen en littekens aanpakken
40 minuten 59,-

Hydropeptide
Een gelaatsbehandeling welke en de onzuiverheden aanpakt maar ook tegelijkertijd de huid in balans brengt, de porie structuur verbeterd en oppervlakkige littekens aanpakt.
60 minuten 89,-
90 minuten 135,-

Microneedling
Als behandeling nadat de acne genezen is om de huid weer in topconditie te krijgen en littekens aan te pakken.

 

U kunt doordat deze schoonheidssalon is aangesloten bij de ANBOS met een acne specialisatie, mits u daar aanvullend voor verzekerd bent, de factuur declareren bij uw zorgverzekeraar.
Hoeveel u vergoed krijgt en of er een verwijsbrief nodig is van de huisarts kunt u in uw polis terug vinden.