Het ultieme resultaat bereik je door de behandeling van HydroPeptide en Meta Therapy (microneedling) met elkaar te combineren, deze behandeling kent alleen maar voordelen. Geen lange kuren nodig, de kuur maakt u zelf door thuis de producten te gebruiken en dit met eens in de 6-8 weken ondersteunt u dit met een salon behandeling. Wij adviseren de Hydropeptide producten thuis te gebruiken alvorens u deze intensieve behandeling aangaat. Maximaal resultaat? Gebruik dan de fantastische Hydropeptide Nimni Cream, een echte collageen booster.

Wilt u de huid een mega boost geven (voor bijvoorbeeld een bruiloft of wilt u de show stelen op dat feestje) dan kunt u kiezen voor een korte kuur van 3-4 behandelingen met tussenpozen van 2-4 weken.

60 minuten €130

Kuur 6 behandelingen 5% korting
Kuur 10 behandelingen 10% korting

De kuur dient vooruit betaald te worden en binnen 5 maanden te zijn voltooid.  U kunt dit eventueel met automatische incasso gespreid betalen.
Per behandeling betalen? Ook dat is mogelijk, de voorwaarden blijven hetzelfde en bij de laatste afspraak wordt de korting verrekend, wanneer u de termijn overschrijdt komt de korting te vervallen.
De vervolgbehandelingen hebben een kortingsprijs, deze dient dan maximaal 3 maanden na de laatste behandeling weer worden uitgevoerd. Na een langere periode vervalt de vervolgbehandeling en wordt de prijs van de losse behandeling in rekening gebracht.