Een unieke behandeling van een vooruitstrevend merk! Bij geen enkel ander merk treft u een behandeling als deze met zo’n hoge concentratie Vitamine C

Hoe werkt Vitamine C in de huid?

🍊Vitamine C beschermt de huid. Het is een krachtige anti-oxidant, anti-oxidanten zorgen ervoor dat vrije radicalen (welke ontstaan bij de stofwisseling maar waar we nog meer van binnen krijgen door onze levensstijl, denk dan aan roken alcohol uitlaatgassen verwarming airco noem maar op) de gezonde cel niet kan aantasten en dus beschermd.
🍊Vitamine C werkt ook verhelderend, door zonlicht komt er een enzym vrij in onze huid welke pigmentatie veroorzaakt doordat het melamine triggert tot overproductie.
🍊Vitamine C werkt verstevigend. Onderzoek heeft aangetoond dat een percentage tussen de 10 en 20% vitamine C de fibroblasten stimuleert om collageen aan te maken.
Een lage dosering werkt verhelderend op de huid en een hoge dosering dus op de collageen aanmaak en maakt het daarmee anti-aging.

We weten allemaal wel dat sinaasappels 🍊 en kiwi’s 🥝 vitaminebommetjes zijn maar ook in onze huidverzorging is vitamine C heel belangrijk en onmisbaar.
Vitamine C zorgt voor verheldering in de huid, is een hele krachtige anti-oxidant om vrije radicalen te vangen die cross-links in het bindweefsel veroorzaken. Ook werkt het zeer ontstekingsremmend én het verhoogt de collageenproductie dus werkt ook anti-aging.

Er zijn 4 verschillende vormen van Vitamine C welke in cosmetica gebruikt worden:
🍊tetrahexyldecyl ascorbate, deze vind je in het HydroPeptide Luma Pro C serum en Nimni cream. Deze vorm kan wel 50x beter opgenomen dan L-ascorbinezuur (de meest voorkomende variant). In de huid wordt deze afgebroken en omgezet naar L-ascorbinezuur. Deze is al werkzaam op de huid bij 0,02%. In het serum vindt je wel 3%!
🍊Magnesium Ascorbyl Phospahte, deze is stabieler dan het L-ascorbine zuur en minder krachtig en daardoor ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Deze vorm presteert niet goed in een serum. Daarom vindt je deze alleen in de Polish & Plump Peel
🍊Sodium Ascorbyl Phosphate, een vorm welke het lichaam zelf heel makkelijk kan omzetten tot vitamine C en houdt dezelfde voordelen als de pure vorm. Het heeft het vermogen om de huid door te dringen zonder irritatie te veroorzaken. Bij HydroPeptide vindt je deze vorm in het Radiance Mask en in de nieuwe Firma Bright.
🍊als laatste het L-ascorbic zuur. Als je deze vorm in de ingrediënten lijst ziet staan kijk dan ook of de lijst begint met Aqua. Deze stof is namelijk gevoelig voor vocht en wordt daardoor afgebroken en heeft dan dus geen functie meer. Dit gebeurd helaas vaak in de goedkopere cosmetica merken. Een nadeel van deze vorm is dat als het in hele hoge concentraties bevindt dat het dan milde irritatie op de huid kan geven.

HydroPeptide hecht enorm veel waarde aan de juiste dosering in een product en de werking ervan en voert daarom allerlei wetenschappelijke en clinische onderzoeken uit om zo het perfecte product te produceren.

Tijdens deze behandeling ervaart u niet alleen de unieke werkstoffen maar geniet u ook van het Luxe gevoel waarvoor je ook graag bij de schoonheidsspecialiste komt.

60 minuten 109,-