img_8078

HydroPeptide is de marktleider in het gebruik van peptiden en behaalt ongeëvenaarde anti-aging resultaten.
Met meer dan 60 peptiden, antioxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en triple hyaluronzuur bieden de Award-winnende producten, voor zowel dagelijks als professionele verzorgingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen voor alle huidtypes.
HydroPeptide gelaats- en lichaamsverzorgingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts al één behandeling.
Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie.
Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten  ontgiften en verjongen de huid.
Elke HydroPeptide huidverzorging bestrijdt tekenen van veroudering, zelfs bij diverse huidproblemen.
Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.
The Anti-aging Authority, het geeft onmiddellijk een WAUW effect!Tijdens deze 50-60 minuten durende facial treatment staat naast het klinische resultaat de luxe ervaring hoog in het vaandel. Door de keuze uit maar liefst 5 verschillende peelingen kan de intensiviteit geheel op de conditite van de huid worden afgestemd.Upgrade je behandeling met een Polypeptide Collagen eye mask of zelfs voor het hele gelaat. Wil je nog meer uit je behandeling halen? Combineer deze dan met de Dermatude Meta Therapy
50-60 minuten €79,-

Upgrade:
Eyepad (oogmasker) €5,-
Collageen gezichtsmasker €10
Meta Therapy  €40,-

 

piura
hydropeptide-wit
anbos-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
provoet-klein-wit