Ben je op zoek naar anti-aging behandelingen? Of zoek je juist een behandeling om je huidcellen weer gezond te krijgen en denk je dat er niets anders meer mogelijk is dan een prikje met botox of een radicale laser behandeling?
Zoek dan niet verder want je hebt gevonden waar je naar op zoek bent.
HYDROPEPTIDE
Wij geloven in ‘gene-ius’ huidverzorging die klinisch bewezen is en een plezier is om te gebruiken. Daarom gebruiken wij de geavanceerde wetenschap van epigenetica en peptiden plus onze sensorische expertise om resultaatgerichte, luxueuze huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen te maken die jouw huid er fantastisch uit laten zien en voelen.
HydroPeptide is de marktleider in het gebruik van peptiden en behaalt ongeëvenaarde anti-aging resultaten.
Met meer dan 60 peptiden, antioxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en triple hyaluronzuur bieden de Award-winnende producten, voor zowel dagelijks als professionele verzorgingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen voor alle huidtypes.
HydroPeptide gelaatsverzorging is ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts al één behandeling.
Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie.
Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten  ontgiften en verjongen de huid.
Elke HydroPeptide huidverzorging bestrijdt tekenen van veroudering, zelfs bij diverse huidproblemen.
Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.
The Anti-aging Authority, het geeft onmiddellijk een WAUW effect!
Tijdens deze 50-60 minuten durende facial treatment staat naast het klinische resultaat de luxe ervaring hoog in het vaandel.
De huidspecialiste zal de behandeling kiezen die op dat moment het beste bij uw huid past. Door de keuze uit maar liefst 5 verschillende peelingen en verschillende maskers kan de intensiviteit geheel op de conditite van de huid worden afgestemd.
60 minuten 95,-

 

Op zoek naar het hoogst haalbare resultaat voor uw huid? Kies dan voor de behandeling van 90 minuten, u zal uw ogen niet geloven van het haalbare resultaat. Tijdens deze behandeling komen hard werken en ontspanning samen.

Hieronder slechts enkele voorbeelden van resultaten na 1 behandeling.
Om het allerbeste resultaat te behalen en te behouden zal de huidspecialiste producten voor thuis adviseren, 80% van het houdende resultaat heeft u zelf in handen.