img_7997-3

HydroPeptide is de marktleider in het gebruik van peptiden en behaalt ongeëvenaarde anti-aging resultaten.
Met meer dan 60 peptiden, antioxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en triple hyaluronzuur bieden de Award-winnende producten, voor zowel dagelijks als professionele verzorgingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen voor alle huidtypes.
HydroPeptide gelaats- en lichaamsverzorgingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts al één behandeling.
Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie.
Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten  ontgiften en verjongen de huid.
Elke HydroPeptide huidverzorging bestrijdt tekenen van veroudering, zelfs bij diverse huidproblemen.
Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.
The Anti-aging Authority, het geeft onmiddellijk een WAUW effect!Tijdens deze 75-90 minuten durende facial treatment staat naast het klinische resultaat de luxe ervaring hoog in het vaandel. Door de keuze uit maar liefst 5 verschillende peelingen kan de intensiviteit geheel op de conditite van de huid worden afgestemd. In deze Ultimate Facial, kunnen maar liefst 3 peelingen worden toegepast en naast het creme of kleimasker ook een tweede PolyPeptide Collagen Mask voor het hele gelaat.Upgrade je behandeling voor nog meer resultaat met een hals en/of decollete masker of met de Meta Therapy
75-90 minuten €129,-Upgrade:
Hals masker €10,-
Decollete masker €10,-
Meta Therapy €25,-

piura
hydropeptide-wit
anbos-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
provoet-klein-wit