Ben je op zoek naar anti-aging behandelingen? Of zoek je juist een behandeling om je huidcellen weer gezond te krijgen en denk je dat er niets anders meer mogelijk is dan een prikje met botox of een radicale laser behandeling?
Zoek dan niet verder want je hebt gevonden waar je naar op zoek bent.
HYDROPEPTIDE

Onze genen bepalen hoe we eruit zien en hoe onze huid ouder wordt. Maar dat is niet het hele verhaal. Met epigenetische wetenschap kunnen we de manier beïnvloeden waarop genen zich uiten door in wezen genen in te schakelen die cellen signaleren om gezond te handelen en de genen uit te schakelen die dat niet doen.

HydroPeptide gelaatsverzorging is ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts al één behandeling.
Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie.
Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten  ontgiften en verjongen de huid.
Elke HydroPeptide huidverzorging bestrijdt tekenen van veroudering, zelfs bij diverse huidproblemen.
Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.
The Anti-aging Authority, het geeft onmiddellijk een WAUW effect!Tijdens deze 75-90 minuten durende facial treatment staat naast het klinische resultaat de luxe ervaring hoog in het vaandel.
De huidspecialist zal de behandeling geheel op de conditie van uw huid afstemmen. Door de keuze uit maar liefst 5 verschillende peelingen en meerdere maskers kan de intensiviteit geheel op de conditite van de huid worden afgestemd. In deze Ultimate Facial, kunnen maar liefst 3 peelingen worden toegepast en naast het creme of kleimasker ook een tweede PolyPeptide Collagen Mask voor het hele gelaat.
90 minuten 139,-