Hoe vervelend is het, als vrouw zijnde, als je met je handen over je gezicht wrijft en dan harde haren voelt of als je in de spiegel kijkt en donkere haren ziet. Je kan hier erg onzeker en verdrietig van worden. Ook mannen in een transformatie proces kunnen wij hierbij helpen.
Wij kunnen u van deze vervelende haren afhelpen door middel van IPL behandelingen en zo nodig dit aanvullen met elektrisch ontharen behandelingen. Doordat wij de enige schoonheidssalon zijn in Purmerend met een specialisatie in ontharingstechnieken is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg voor de voorwaarden uw eigen verzekeringsmaatschappij. Wanneer u in aanmerking komt voldoet u wel de factuur direct na de behandeling in de praktijk, wij mailen u de factuur met de benodigde codes erop en deze dient u zelf in bij uw verzekeraar.
Alvorens wij met de behandelingen beginnen komt u eerst bij ons voor een GRATIS intake met proefshot, aansluitend wordt er een behandeltraject opgesteld

Behandeling Details Prijs
IPL Gratis Intake en Proefshot, ontharen 30 min. € 0,00
IPL – Bovenlip 5 min. € 45,00
IPL – Kin 5 min. € 45,00
IPL – Kaaklijn 5 min. € 60,00
IPL – Wangen 5 min. € 60,00
IPL – Hals 5 min. € 60,00
IPL – Bakkebaarden 5 min. € 45,00
IPL – tussen wenkbrauwen 5 min. € 35,00
IPL – Gehele gelaat en hals 20 min. € 167,00