Studio Purmerend: Uw medisch pedicure

Waarom kiest u voor een Medisch Pedicure?

Een Medisch Pedicure is hoger en breder opgeleid dan de ‘Basis’ Pedicure. Bovendien kunt bij een medisch pedicure terecht met alle zogeheten risicovoeten, zoals diabetes, reumatisch, spastisch voet en de verouderde voet. Ook is er kennis op het gebied van nagelregulatie en reparatie technieken, ortesiologie en antidruk technieken. Kortom u kunt bij Studio Purmerend terecht voor een heerlijke verwenbehandeling tot aan een complex voetprobleem.

Door mijn werkzaamheden in het verleden als medisch pedicure in een ziekenhuis op de voetenwondpoli heb ik op alle fronten veel ervaring opgedaan met vooral diabetische voetproblemen. Heeft u diabetes? Dan komt u wellicht in aanmerking voor vergoede behandelingen via de aanvullende verzekering of via de podotherapeut. Studio Purmerend heeft contracten afgesloten met Podotherapie Hallux en Rondom podotherapie.

Of u nu met uw voeten komt voor een basis behandeling of voor de medisch pedicure, er wordt altijd eerst een kort vraaggesprek gevoerd alvorens de voeten worden behandeld. Qua tijd en prijs wordt hetzelfde gerekend. Want iemand in goede gezondheid kan misschien wel meer zorg aan de voeten nodig hebben dan een persoon met bijvoorbeeld diabetes.

Om het werk als medisch pedicure uit te mogen voeren dient er regelmatig nascholing gevolgd te worden, dit houdt de pedicure helemaal up to date van de bestaande technieken maar ook nieuwe ontwikkelingen. De medisch pedicure van Studio Purmerend is aangesloten bij ProVoet en geregistreerd in het kwaliteitsregister van ProCert, welke garant staat voor de diplomering van de medisch pedicure.