Pigment verlies, wijnvlekken, geboorteplekken en andere littekens zijn vaak blijvende oneffenheden die behoorlijk hinderlijk kunnen zijn. Cosmetische chirurgie kan bepaalde huidafwijkingen in veel gevallen verminderen, maar vrijwel altijd blijven er delen van de plek zichtbaar. Wij zijn een  geregistreerde schoonheidsspecialist en kunnen met speciaal daarvoor ontwikkelde producten diverse huidoneffenheden camoufleren.

Hoe werkt een behandeling met camouflageproducten?
De gediplomeerde schoonheidsspecialist zal de specifieke plek behandelen door toepassing van speciale camouflageproducten. Deze producten zijn specifiek ontwikkeld voor camouflage, zowel wat betreft houdbaarheid, slijtvastheid als vochtbestendigheid. Door de producten op de juiste manier te mengen, wordt de kleur samengesteld die het best overeenkomt met jouw huidkleur. Een fixatie met poeder en/of een spray zorgt ervoor dat de camouflage niet afgeeft (waterproof).

Leer zelf camoufleren
De behandeling door de schoonheidsspecialist leidt vaak tot zeer bevredigende resultaten. Aangezien het om blijvende afwijkingen gaat en de camouflage niet definitief is, is het echter belangrijk dat je zelf vaardig wordt in het camoufleren. Wij kunnen je daarbij helpen. Om je dit aan te leren kom je in totaal 3x in de salon, de eerste keer om de kleuren te bepalen en aan te brengen, dan gaan wij de kleuren en overige producten voor je bestellen. Bij de vervolgbehandeling ga ik je uitleggen hoe je de producten gaat gebruiken en leer ik je hoe je het product aanbrengt. Tijdens de laatste behandeling laat je an mij zien hoe je het product aanbrengt en kan ik je nog aanwijzingen en hulp bieden als het nog niet helemaal lukt.
Bij huidaandoeningen kan je in aanmerking komen voor een vergoeding voor de medische camouflage behandeling en de benodigde producten. informeer bij je eigen zorgverzekeraar nar de voorwaarden.

Cosmetische Camouflage
Trouwen en een onsierlijke tattoo op je rug welke zichtbaar is door je jurk? Of misschien een belangrijke bijeenkomst waarbij je je tattoo in bijvoorbeeld je nek liever niet laat zien? Deze kunnen wij ook voor je camoufleren. Dit gaat op dezelfde wijze als de medische camouflage alleen zijn er dan maar slecht 1 of 2 behandelingen nodig.

Voor een behandeling trekken we 60 minuten uit, de kosten hiervoor zijn €77,- per behandeling en exclusief producten voor thuisgebruik.