De keuze is reuze! Zoveel verschillende behandelingen, maar wat past nu echt bij mijn huid? Dat is een veel gestelde vraag die we regelmatig voorbij zien en horen komen.
Daarom hebben wij de Meet & Treat behandeling. Tijdens deze eerste kennismaking met de praktijk en de specialist wordt een grondige intake gehouden en het online intake formulier besproken als u deze heeft ingevuld. We kijken niet alleen naar je wensen maar ook naar de huid zelf. Wat kan de huid aan? Moeten we eerst de huidbarriere gaan versterken? Of speelt er wellicht iets anders waardoor de huid niet doet wat je wilt.

Na de uitgebreide intake zullen we een korte kennismakingsbehandeling geven zodat je de producten kan voelen, ruiken, beleven, maar vooral kan zien wat de door ons gekozen lijn voor verandering kan brengen aan de huid. Na de behandeling zullen wij ook een advies voor thuis geven.

Even een paar feitjes:
De huidkwaliteit ligt voor slechts 30% aan de genen. Dat is heel goed nieuws want dit betekend dat je de overige 70% zelf in de hand hebt. Deze 70% kan je bereiken door regelmatig onze praktijk voor huidverbetering te bezoeken. Deze 70% verdelen we weer: in 20% en 80%, 20% doen wij als echte boost behandeling in de salon, de overige 80% gebeurd in de eigen badkamer met de dagelijkse verzorging.

Huidverbetering is als sporten. Door thuis elke ochtend en avond te behandelen, train je 730 keer per jaar je huid! Dus zie ons als je personal trainer maar dan voor je huid. Samen gaan we voor het mooiste resultaat en staan we  graag voor je klaar met raad en daad.

Dit alles met één doel:

JOUW MOOISTE HUID OOIT!

Boek nu jouw Meet & Treat behandeling, dit kan zowel online als via de whatsapp knop op deze website of stuur een bericht via het contact formulier.
Graag tot snel.

60 minuten, 75,-