Fibromen zijn goedaardige gezwelletjes die we vaan zien op plekken van het lichaam waar veel schuring plaats vind. Vaak onder de oksels en in de hals van kraagjes en sieraden. Fibromen worden ook wel steelwratjes genoemd en zijn geheel onschuldig maar kunnen als cosmetisch storend worden ervaren. met behulp van thermocoagulatie kunnen wij heel eenvoudig de fibromen verwijderen.

Ouderdomswratten, de naam zegt het al ouderdom, deze aandoening zien we bij zowel mannen as vrouwen vanaf middelbare leeftijd. Ouderdomswratten heeft niet met de ‘gewone’wratten te maken die wel op handen en voeten zien en worden dan ook niet door een virus veroorzaakt. Een ouderdomswrat herkent u aan een ruwe, onregelmatige bruine vlek, vaak met een grove structuur en wat donkere puntjes erin. Ouderdomswratten kunnen geen kwaad en zijn enkel cosmetisch storend. Ze bevinden zich vaak in het gelaat, rug, borst en nek. U kunt ervoor kiezen om ze te laten zitten maar ze kunnen ook door de medisch schoonheidsspecialiste met behulp van thermocoagulatie makkelijk verwijderd worden.

Hieronder een aantal behandelingen waar u uit zou kunnen kiezen wanneer u last heeft van deze indicaties. Er kan door de specialist afgeweken worden van de gekozen behandeling wanneer zij deze op het moment niet passend vind.