Emotion Skincare

 

Emotion, het merk voor de droge, gevoelige, geïrriteerde huid.

Emotion SkinCare-productlijn voedt diep, herstelt en biedt extreem comfort aan de droge huid. Dankzij de intensieve studies van de droge huid heeft Emotion toegang gekregen tot een groter bewustzijn en inzicht dan de meeste andere cosmeticamerken in de markt. Daarom is Emotion SkinCare dé specialist voor de droge huid!

 

Emotion bevat het bijzondere E.S.U BIOCOMPLEX
Aangezien de huid niet zelf onverzadigde vetzuren aanmaakt, maar de vetzuren wel essentieel zijn voor alle huidtypen; vooral de droge en gevoelige huid, heeft Emotion Skin Care het ESU Biocomplex verwerkt als basis in alle crèmes, maskers en serums.

Het complex lijkt zoveel mogelijk op de natuurlijke beschermlaag. De huid herkent de basis als huideigen en absorbeert de producten daardoor uitstekend. Het ESU Biocomplex ondersteunt de functie van de huid, beschermt tegen schadelijke invloeden en gaat stress tegen.
Het bevat ESU Biocomplex bevat: essentiële meervoudige onverzadigde vetzuren uit plantaardige oliën ( Jojoba, Rijstolie, Arganolie, Zoete Amandelolie, Zwarte besolie, Olijfolie), plantaardige boters (Sheabutter, Cacaoboter),bijenwas en antioxidanten.
Elk Emotion Skin Care product bevat 80 tot 90% E.S.U. Biocomplex, aangevuld met minstens 10% actieve ingrediënten. Verder bevatten de Emotion producten anti oxidanten. Anti-oxidanten zijn stoffen die vrije zuurstofradicalen uitschakelen. Vrije radicalen zijn berucht omdat ze huidveroudering veroorzaken..
Voordelen van Emotion :
– De producten respecteren de natuurlijke functies van de droge huid en sluiten deze niet af.
– Emotion zorgt voor een aangenaam huidgevoel en verleent je comfort.
– Emotion SkinCare is gemaakt op biologische basis en vrij van parabenen, siliconen en synthetisch parfum. Daarnaast zijn de producten op nikkel getest en proefdiervrij.
– De huidverzorgingsproducten van Emotion SkinCare bieden comfort en veroorzaken geen problemen. Ze werken de hele dag en nacht, zonder dat je tussentijds bij hoeft te smeren.
Heb jij last van een droge huid en ben jij benieuwd wat de Emotion producten voor jou kunnen betekenen, vraag ons gerust om advies.
Houd ook onze socials in de gaten want er komen veel posts over het mooie merk Emotion voorbij.