SKIN ANALYZER
Jullie weten vast dat Hanny iemand is die houdt van nieuwe ontwikkelingen. Dus willen wij jullie kennis laten maken met onze :

SKIN VIEW MC 88 ANALYZER.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'G ΟπεC TECET 9 원노:'

De skin analyzer wordt gebruikt om de huidconditie te analyzeren en te evalueren. Het is een nuttig hulpmiddel en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals:
1. Behandeling planning: Voordat een huidbehandeling wordt gestart, zoals een gezichtsbehandeling, kan een skin analyzer worden gebruikt om de huidconditie te bepalen en een op maat gemaakte behandelingsplan te ontwikkelen.
2. Beoordeling van huidproblemen: De skin analyzer kan worden gebruikt om huidproblemen te identificeren, zoals rimpels, littekens, acne, pigmentatie en uitdroging.
3. Monitoring van huidverbetering: Na een huidbehandeling kan een skin analyzer worden gebruikt om de verbeteringen in de huidconditie te volgen en te evalueren.
4. Aanbeveling van producten: De skin analyzer kan worden gebruikt om de huidconditie te evalueren en aanbevelingen te doen voor huidverzorgingsproducten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de patiënt.
5. Education: De skin analyzer kan worden gebruikt om patiënten te informeren over de staat van hun huid en hen te helpen begrijpen hoe ze hun huid op de beste manier kunnen verzorgen.
Onze skin analyzer maakt gebruik van multi-spectrale beeldanalyze technologie om oppervlakte huidaandoeningen te onthullen, maar wat voor ons nog mooier is. Is dat hij ook de ondergrondse problemen laat zien. Door 5 verschillende spectrum foto’s te gebruiken, analyseert hij de diepere huidlagen. En brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar.
Geen aannamens maar daadwerkelijke inzichten. De eerste keer zal dan ook een unieke beleving zijn. Je zal veel meer te weten komen over jouw huid dan dat je zelf kan zien.
Je ziet bijvoorbeeld of er sprake is van :
– Gevoeligheid
– Uv pigment
– Acne
– Huidveroudering
– Poriën
– Rimpels
– Uv vlekken
– Chemische vlekkenInzichten die van onschatbare waarde zijn voor een gezonde huid. Ben jij ook benieuwd? Plan dan nu je afspraak in op : https://studiopurmerend.boekingapp.nl/