Dr Platon
De natuur benutten voor huidverbetering. Cold Plasma Energy oftewel Non-thermal Plasma is een compleet nieuwe techniek voor huidverbetering en werkt op het gebied van Anti-Aging en huidproblemen zoals acne, rosacea, psoriasis en eczeem.  Dr. Platon is een FDA aproved ‘Medical device’ en als enige gereguleerd en goedgekeurd in de EU., Deze cosmetische behandelvorm is een compleet nieuwe techniek voor huidverbeterende toepassingen.

Wat is Cold plasma

Plasma is na vast, vloeibaar en gas de vierde en laatste toestand van materie. Plasma bevat zeer veel energie maar komt niet in natuurlijke vorm op aarde voor.  Dit betekent dat plasma kunstmatig moet worden gegenereerd. Bij Coldplasma gebeurt dit door middel van het creëren van een elektromagnetisch veld waardoor O2 (zuurstof) en CO2 (stikstof) uit de lucht geïoniseerd wordt waardoor ozon en plasma ontstaat. Cold plasma is niet-thermisch, wat inhoudt dat het de huid niet beschadigd of verbrand. De werktemperatuur is 35-40 graden waardoor de behandeling ontspannen aanvoelt en absoluut pijnloos is.

Wat doet Dr. Platon cold plasma voor de huid

Tijdens een behandeling word de huid gesteriliseerd; bacteriën, schimmels en schadelijke micro-organismen welke irritaties of huidontstekingen als acne & rosacea veroorzaken worden gedood.  Tevens vindt er regeneratie in de huid plaats: Cold plasma stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur. Deze bestanddelen zijn van essentieel belang voor de elasticiteit, stevigheid en hydratatie van de huid. Cold plasma bevordert ook wondgenezing, littekenvermindering en huidverjonging. Ook zorgt coldplasma voor oxidatie; de zuurstoftoevoer naar de basaalcellenwordt verhoogd waardoor het huidmetabolisme omhoog gaat,  ontgifting plaatsvind en de anti-oxidatieve werking beter wordt (de afweer van de huid verbetert). Cold plasma  vermindert ook de over-productie van melanine in de huid. Een teveel een melanine veroorzaakt pigmentvlekken, donkere vlekken en een onregelmatige huidskleur en teint.

In te zetten bij alle huidaandoeningen en alle huidtypes, dit apparaat kent slechts 1 contra indicatie en dat is actinische keratose.

Heeft dr Platon jou interesse gewekt, neem dat contact met ons op voor de mogelijkheden.