Als huid- & voetspecialisten vinden wij het net zo belangrijk om een juiste verzorging voor huid van de voeten te kunnen adviseren als voor de huid van het gelaat. Daarom hebben wij gekozen voor een samenwerking met HFL Laboratories

HFL, de specialist in het ontwikkelen van producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels, de voeten en het lichaam die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn.

De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als huid- en nagel problemen een goed product. Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. Voor een dagelijkse verzorging van een droge huid, extreem droge huid of andere problemen zoals zwemmerseczeem, schimmelnagels en zweetvoeten. HFL biedt ook een unieke test om vast te stellen of het om een behandelbare schimmel gaat.

Ontdek wat HFL voor u te bieden heeft. De voetspecialist van Studio Purmerend kan u hierin adviseren

De HFL producten ondersteunen een effectieve behandeling door een professional. Alle producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport en kunnen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en diabetici.