HydroPetide, The Anti-aging Authority, het geeft onmiddellijk een WAUW effect!

HydroPeptide is de marktleider in het gebruik van peptiden en behaalt ongeëvenaarde anti-aging resultaten.Met meer dan 60 peptiden, antioxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en triple hyaluronzuur bieden de Award-winnende producten, voor zowel dagelijks als professionele verzorgingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen voor alle huidtypes.

HydroPeptide gelaatsbehandelingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts al één behandeling.
Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten  ontgiften en verjongen de huid.

Elk HydroPeptide huidverzorgingsproduct bestrijdt de tekenen van veroudering, zelfs bij diverse huidproblemen zowel in de salon waar u de boost behandeling krijgt als met de producten welke u thuis gebruikt om het resultaat te behouden. U kunt zelfs met 2x daags gebruik van de cosmeceuticals in 4-6 weken een prachtig resultaat krijgen zonder salon behandeling!

Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.

       
Er zijn tal van behandelingen mogelijk zoals het actief aanpakken van fijne lijntjes, diepere rimpels, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acne littekens en zonbeschadiging.
Met als resultaat een zuivere, heldere, egale, verfriste en stralende huid.

Uw huid zal gladder en jeugdiger aanvoelen, zonder down-time!

De specialiste van Studio Purmerend zal na een inspectie van de huid beslissen welke facial er uit gevoerd zal worden, daarom boekt u geen specifiekfe HydroPeptide behandeling maar een tijd, hoe langer hoe uitgebreider en intensiever, hoe optimaler het resultaat.

Voor een super en langdurig resultaat is het aan te raden om een korte kuur te volgen van 3-4 behandelingen en de producten thuis te gebruiken voor een optimaal resultaat.

First Date Experience 30 minuten €42,50
Intens Refresh Facial 60 minuten €75,-
Intens Refresh Facial 60+ minuten* €95,-
Ultimate Facial 90 minuten €125,-
Ultimate Facial 90+ minuten* €145,-

De 60+behandelingen kunnen uitgebreid worden met een extra collagen masker voor gezicht of met de Meta Therapy, zodat u het beste haalt uit 2 behandelingen
De 90+ behandelingen kunnen uitgebreid worden met het wonderbaarlijke Collagen masker voor hals en decollete of met de Meta Therapy, voor meerprijs van €20,- is ook beiden mogelijk (totaal €165,-)
piura
pronails
anbos-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
provoet-klein-wit