Een perfecte eerste kennismaking met de producten en behandelmogelijkheden van HydroPeptide. Na een intake waarin onder andere uw wensen worden besproken maakt u kennis met de producten. In een behandeltijd van 30 minuten zal u al een spectaculair verschil ervaren en de kracht van HydroPeptide voelen.
Ben je op zoek naar anti-aging behandelingen? Of zoek je juist een behandeling om je huidcellen weer gezond te krijgen en denk je dat er niets anders meer mogelijk is dan een prikje met botox of een radicale laser behandeling?
Zoek dan niet verder want je hebt gevonden waar je naar op zoek bent.
HydroPetide, The Anti-aging Authority, het geeft onmiddellijk een WAUW effect!

Maak kennis met de kracht van peptiden en epignetica tijdens deze eerste kennismakingsbehandeling.

HydroPeptide gelaatsbehandelingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts al één behandeling.
Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten  ontgiften en verjongen de huid.

Elk HydroPeptide huidverzorgingsproduct bestrijdt de tekenen van veroudering, zelfs bij diverse huidproblemen zowel in de salon waar u de boost behandeling krijgt als met de producten welke u thuis gebruikt om het resultaat te behouden. U kunt zelfs met 2x daags gebruik van de cosmeceuticals in 4-6 weken een prachtig resultaat krijgen zonder salon behandeling!

Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.

       
Er zijn tal van behandelingen mogelijk zoals het actief aanpakken van fijne lijntjes, diepere rimpels, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acne littekens en zonbeschadiging.
Met als resultaat een zuivere, heldere, egale, verfriste en stralende huid.

Uw huid zal gladder en jeugdiger aanvoelen, zonder down-time!

De huidspecialist van Studio Purmerend zal na een inspectie van de huid beslissen welke facial er uit gevoerd zal worden, daarom boekt u geen specifieke HydroPeptide behandeling maar een tijd, hoe langer hoe uitgebreider en intensiever, hoe optimaler het resultaat.

Voor een super en langdurig resultaat is het aan te raden om een korte kuur te volgen van 3-4 behandelingen en de producten thuis te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Tijdens de First Date Experience wordt het concept van Hydropeptide u geheel duidelijk, en zal er een intakegesprek gehouden worden om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Na afloop van de daarna korte behandeling (circa 30 minuten) om kennis te maken met de producten zal ik u een product advies geven voor de dagelijkse verzorging.

Tijdsduur incl intake: 75 minuten
€75