Ontspan en geniet van een op maat gemaakte beauty gezichtsbehandeling met de producten van Piura. Iedere behandeling wordt op uw wensen, seizoen en behoefte van de huid afgestemd met specifieke producten.
Tijdens een eerste kennismakingsbehandeling wordt het Piura gevoel u helemaal duidelijk. U wordt ondergedompeld in het Piura Wellness gevoel middels een ontspanningsritueel, het Piura Relaxation Intro, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden door geur, muziek, warmte en atmosfeer. Het concept wordt uitgelegd en na een professionele huidanalyse wordt een op uw huid aangepaste behandeling gegeven. Piura bied zowel behandelingen voor huidverzorging als huidverbetering tijdens de Piura Next Level behandelingen.

Voor een vervolgbehandeling kunt kiezen voor een compacte behandeling of een uitgebreidere behandeling. In iedere behandeling komen de volgende handelingen terug: Relaxation intro, oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen,een masker en tot slot een dagverzorging. Er is keuze uit een 60, 75 of een 90 minuten durende behandeling.

Voorafgaand van de behandeling worden uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid bekeken. Modelleren van de wenkbrauwen is altijd inbegrepen. Naar wens kunnen er diverse modules toegevoegd worden aan de behandeling zoals ontharen bovenlip of kin, of misschien wilt u wel graag uw wenkbrauwen geverfd hebben. Deze modules brengen extra kosten met zich mee.

Geniet tijdens de 90 minuten durende Beauty treatment van een heerlijke massage, u kunt zelf kiezen of dit een ontspannende massage wordt of iets pittger voor de huidverbetering, met tot slot een  intensief masker met natuurlijke kruiden en plantoliën voor een optimaal resultaat. De ultieme behandeling voor de huid die extra aandacht nodig heeft. 

Met de maskers kan de behandeling gericht worden op intensieve hydratatie, voeding, stimulering van de doorbloeding, energie, kalmering, ontgifting en reiniging of anti-aging. Je huid is weer krachtig en functioneert weer als nooit tevoren. En… je dagelijkse verzorging wordt beter door de huid opgenomen.

Na een behandeling is uw huid weer stralend, vitaal en vol met kracht. Dit resultaat kunt u behouden door thuis de dagelijkse verzorging voort te zetten met de producten van Piura.

De behandeling kan worden uitgebreid met een extra oogmasker voor slechts 5,- euro extra

Alle Piura behandelingen zijn geschikt voor zowel hem als haar en ook de donkere huid.

60 minuten 59,-
75 minuten 75,-
90 minuten 89,-