img_8036-2

Ontspan en geniet van een op maat gemaakte beauty gezichtsbehandeling met de producten van Piura. Iedere behandeling wordt op uw wensen, seizoen en behoefte van de huid afgestemd met specifieke producten.
Tijdens een eerste kennismakingsbehandeling wordt het Piura gevoel u helemaal duidelijk. U wordt ondergedompeld in het Piura Wellness gevoel middels een ontspanningsritueel, het Piura Relaxation Intro, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden door geur, muziek, warmte en atmosfeer. Het concept wordt uitgelegd en na een professionele huidanalyse wordt een op uw huid aangepaste behandeling gegeven. Piura bied zowel behandeling voor huidverzorging als huidverbetering.

Voor een vervolgbehandeling kunt kiezen voor een compacte behandeling of een uitgebreidere behandeling. In iedere behandeling komen de volgende handelingen terug: Relaxation intro, oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen,een masker en tot slot een dagverzorging. Er is keuze uit een 45, 60, 75 of een 90 minuten durende behandeling.

Bij de langere behandeling kan ook bijvoorbeeld huidverbeterende apparatuur ingezet worden om bijvoorbeeld de ampullen met hoogwaardige werkstoffen in te sluizen en in overleg kan er een huidverbeterende massage gegeven worden. Voorafgaand van de behandeling worden uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid bekeken. Het is dus niet nodig om losse modules zoals bijvoorbeeld epileren en ontharen bovenlip apart bij te boeken.

Geniet tijdens de 90 minuten durende Beauty treatment van een intensief masker met natuurlijke kruiden en plantoliën voor een optimaal resultaat. De ultieme behandeling voor de huid die extra aandacht nodig heeft. 

Met de maskers kan de behandeling gericht worden op intensieve hydratatie, voeding, stimulering van de doorbloeding, energie, kalmering, ontgifting en reiniging of anti-aging. Je huid is weer krachtig en functioneert weer als nooit tevoren. En… je dagelijkse verzorging wordt beter door de huid opgenomen.

Na een behandeling is uw huid weer stralend, vitaal en vol met kracht. Dit resultaat kunt u behouden door thuis de dagelijkse verzorging voort te zetten met de producten van Piura.

De behandeling kan worden uitgebreid met een extra oogmasker voor slechts 5,- euro extra

Alle Piura behandelingen zijn geschikt voor zowel hem als haar en ook de donkere huid.

Brons 60 minuten 50,-
Zilver 75 minuten 65,-
Goud 90 minuten 75,-

piura
pronails
anbos-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
provoet-klein-wit