1__4__ms1-rvf_2

Ontspan en geniet van diverse beauty gezichtsbehandelingen met de producten van Piura van young skin tot Perfect Skin tot aan anti-aging waarbij uw hals en ogen extra aandacht krijgen. iedere behandeling wordt op uw wensen, seizoen en behoefte van de huid afgestemd met specifieke producten.
Tijdens een eerste kennismakingsbehandeling wordt het Piura gevoel u helemaal duidelijk. U wordt ondergedompeld in het Piura Wellness gevoel middels een ontspanningsritueel, het Piura Relaxation Intro, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden door geur, muziek, warmte en atmosfeer. Het concept wordt uitgelegd en na een professionele huidanalyse wordt een op uw huid aangepaste behandeling gegeven.

Voor een vervolgbehandeling kunt kiezen voor een compacte behandeling of een uitgebreidere behandeling. In iedere behandeling komen de volgende handelingen terug: Relaxation intro, oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen,een masker en tot slot een dagverzorging. Er is keuze uit een 45, 60, 75 of een 90 minuten durende behandeling.

Bij de langere behandeling kan ook huidverbeterende apparatuur ingezet worden om bijvoorbeeld de ampullen met hoogwaardige werkstoffen in te sluizen en in overleg kan er een huidverbeterende massage gegeven worden. Voorafgaand van de behandeling worden uw wensen en de mogelijkheden voor uw huid bekeken. Het is dus niet nodig om losse modules zoals bijvoorbeeld epileren en ontharen bovenlip apart bij te boeken.
Na een behandeling is uw huid weer stralend, vitaal en vol met kracht. Dit resultaat kunt u behouden door thuis de dagelijkse verzorging voort te zetten met de producten van Piura.

Uiteraard is het altijd mogelijk om extra een oog of mondmasker in te zetten bij de behandeling, voor slechts €5,- extra

Alle Piura behandelingen zijn geschikt voor zowel hem als haar en ook de donkere huid.

piura
pronails
anbos-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
provoet-klein-wit