Van nature is de huid soepel, zacht en veerkrachtig. Wanneer we jong zijn, regelt de huid alles zelf, de cellen zijn in goede conditie. De huid vernieuwt zich voortdurend, van binnenuit worden nieuwe huidcellen opgebouwd en aan de buitenkant afgestoten. Zo vernieuwt de huid zich continu. Helaas wordt dit proces verstoord door diverse invloeden van buitenaf en van binnenuit; de huid verliest haar kracht en souplesse en de huidfuncties gaan achteruit. Na verloop van tijd wordt de huid zwakker, verliest de huid sneller haar vocht en zien we onze huid sneller verouderen. Je huid heeft op dit moment behoefte aan stimulerende (kuur-) behandelingen met hoogwaardige en krachtige werkstoffen.

Piura Advanced gaat een stap verder en bevat producten en behandelingen die zijn ontwikkeld met de meest geavanceerde technologie en werkstoffen. Hoogwaardige aanpak voor wie zijn of haar huid alleen het beste gunt. Zuivere en zeer prestatiegerichte ingrediënten die de huid tot herstel en verbetering aanzetten. Piura Advanced geeft je huid een jeugdige uitstraling als nooit tevoren en biedt duidelijke voordelen tegen veroudering.

Na het opstarten van de Piura behandelingen in samenwerking met de producten thuis is het mogelijk om uw huidverzorging naar een hoger level te brengen. Dit kan met die Piura Advanced Skincare producten. De Advanced lijn van Piura bied prachtige producten ten boeven van huidverbetering voor zowel in de salon als thuis. Uiteraard is het mogelijk om direct te starten in deze upgrade, mits uw huid dit aan kan, de behandelende specialist zal dit beoordelen. De Next Level behandelingen zijn heel goed te combineren met de Piura Bio Peeling en de Advanced MicroNeedling treatment.

60 minuten 69,-,
75 minuten 85,-
90 minuten 99,-