In ons instituut werken wij met de unieke dermaceuticals en behandelconcepten van HydroPeptide. Dit Amerikaanse anti-aging merk is koploper in huidverzorging op basis van epigenetica en peptiden. We leggen je graag uit waarom HydroPeptide zo geweldig effectief is tegen rimpeltjes, pigmentvlekken en verslappingen.

HydroPeptide kijkt niet naar je chronologische leeftijd, maar naar de gezondheid van je huidcellen. Of preciezer: naar de markeringen rondom het DNA van je cellen. Dat noemen we epigenetica: die markeringen kunnen je genen aan of uit zetten. Staan ze ‘aan’, dan is de genexpressie van de cel gezond. Staan ze ‘uit’, dan is de genexpressie verstoord en dat leidt tot ziektes zoals diabetes of kanker én tot huidveroudering. Dat uitzetten kan bijvoorbeeld komen door de zon, milieuvervuiling of een ongezond dieet. Het mooie is nu: die markeringen kunnen wij ook zelf gebruiken om onze erfelijke aanleg te beïnvloeden. Het proces is namelijk omkeerbaar. En dat is wat HydroPeptide doet: de celgezondheid verbeteren door de cel-markeringen weer ‘aan’ te zetten.

Peptides: slimme boodschappers

Dat doet het onderzoeksteam van HydroPeptide door slimme ‘boodschappers’ in de producten te stoppen in de vorm van peptides. Die boodschappers geven de cellen het signaal om zich gezond te gedragen. De cellen gaan bijvoorbeeld de collageenproductie en celvernieuwing aanzetten zodat de huid weer steviger wordt. Andersom krijgen de cellen het signaal om hyperpigmentatie en overgevoeligheid juist uit te schakelen.

In de producten worden alleen veilige oligopeptiden gebruikt. Dat zijn ketens van minder dan 8 aminozuren die heel goed in de diepere huidlagen kunnen komen. Alleen zo kunnen ze de fibroblasten in de dermis de juiste signalen geven. Door deze bijzondere techniek wordt HydroPeptide een dermaceutical genoemd. Dat is een unieke prestatie die slechts weinig cosmeticamerken kunnen evenaren.

Toonaangevend in peptidentechniek

De productontwikkelaars van HydroPeptide hebben veel verschillende peptides ontdekt, onderzocht, getest én gepatenteerd. Iedere peptide is uniek en heeft een eigen functie in de huid. Peptiden kunnen effectief met elkaar gecombineerd worden en met andere anti-aging ingrediënten, zoals Retinol, AHA’s of vitamine C. Het hoge percentage peptiden in HydroPeptide betekent een krachtig signaal. Door de peptiden regelmatig aan te brengen, worden deze signalen ook vaker verzonden. Bij gebruik ’s ochtends én ’s avonds wordt het resultaat steeds sterker.

HydroPeptide maakt van het huidverzorgingsritueel bovendien een feestje voor de zintuigen. De stijlvolle verpakkingen, de frisse geuren en de prettige textuur van de dermaceuticals zorgen voor een heerlijke beauty-ervaring.

Deze unieke aanpak met gepatenteerde, klinisch onderbouwde ingrediënten en uitvoerig geteste behandelingen zorgt ervoor dat HydroPeptide in de Amerikaanse top 5 staat van anti-aging merken. Wil jij ook ontdekken hoe jouw huidcellen weer gezond kunnen worden? Maak een afspraak [LINK NAAR AGENDA] om te ontdekken hoe je huid een tijdloze uitstraling krijgt.

HydroPeptide staat voor:

Gene-ius huidverzorging
Wij geloven in de kracht van Gene-ius. Waarom? Omdat de effectiviteit van deze huidverzorgingsmethode klinisch bewezen is. Daarom gebruiken wij, in combinatie met onze sensorische expertise, de geavanceerde wetenschap van epigenetica en peptiden om resultaatgerichte, luxueuze huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen te ontwikkelen. Het resultaat spreekt voor zich: jouw huid ziet fantastisch uit en voelt zijdezacht aan!

De wetenschap

Wat is epigenetica?

Onze genen bepalen voor een groot deel hoe we eruitzien en hoe onze huid veroudert. Maar dat is niet het hele verhaal. We kunnen Moeder Natuur namelijk ook een handje helpen, bijvoorbeeld door goed te kijken naar de mogelijkheden die de epigenetische wetenschap biedt. Met dit specialisme kunnen we invloed uitoefenen op de manier waarop genen tot uiting komen in je uiterlijk. Hoe? Door feitelijk genen in te schakelen die cellen aanzetten om gezond te handelen en genen uit te schakelen die het tegenovergestelde doen. Benieuwd naar een voorbeeld van epigenetica in actie? Lees dan vooral verder…

Epigenetica in actie

Dr. Neal Kitchen, de hoofdgeneticus van HydroPeptide, en zijn identieke tweelingbroer Dale hebben exact hetzelfde DNA. Toch zien ze er niet precies hetzelfde uit. De reden voor die subtiele uiterlijke verschillen? Epigenetica. Omgevingsfactoren, die zich in de baarmoeder begonnen te manifesteren, signaleerden dat hun genen zich anders zouden gaan uiten. Het resultaat? Neal is ongeveer drie centimeter kleiner dan zijn broer. Neal zegt graag dat Dale groter is, maar dat hij er beter uitziet: want Neal gebruikt immers HydroPeptide.

Epigenetica, HydroPeptide en je huid

Epigenetica heeft absoluut invloed op de genen die jouw huidcellen reguleren. Hier kun je dus handig gebruik van maken als je de kwaliteit van je huid een flinke boost wil geven. Het team van genetici dat werkt voor HydroPeptide verrijkt onze producten met krachtige gen-signaleringsingrediënten. Deze peptiden sporen jouw huidcellen aan om op een gezonde manier te handelen, zodat je huid een prachtige en natuurlijke uitstraling krijgt.

Een passie voor peptiden

Onze naam verraadt het al; we gebruiken graag en veel peptiden in onze producten. Sterker, de huidvoordelen die gepaard gaan met het gebruiken van peptiden vormden de belangrijkste reden om het bedrijf HydroPeptide op te richten. We houden vooral van peptiden omdat ze behoren tot de effectiefste epigenetische hulpmiddelen voor huidverzorging en een onmisbaar ingrediënt vormen voor onze transformerende formules. Maar peptiden zijn zeker niet de enige effectieve epigenetische powerhouse-ingrediënten. Er zijn er nog veel meer! Onze missie: ze allemaal naar jou toebrengen via innovatieve en klinisch bewezen methoden voor een optimale huidverzorging.

Zinnenprikkelende ervaring

We willen ook dat je volop geniet van onze HydroPeptide-producten. Klinische resultaten vormen de basis van onze filosofie, maar we geloven tevens dat het verzorgen van jouw huid een luxe, ontspannen en zinnenprikkelende ervaring moet zijn. We werken dan ook nauw samen met vooraanstaande professionals uit de spa- en wellness-industrie om van elk product en elke behandeling een fantastische ervaring te maken.

Huidexpertise

Wij geloven dat de vakbekwaamheid en klantgerichtheid van de huidspecialiste/schoonheidsspecialiste de ruggengraat vormen van de huidverzorgingsbranche. Daarom werkt HydroPeptide nauw samen met vakbekwame specialisten om continue te blijven verbeteren en hogere resultaten te behalen.