Verwijdert perfect alle overgebleven restjes (reinigingsproduct, huidvetten, kalk, roest, chloor). Herstelt en verfrist de huid. Zorgt voor de 1e hydratatie en verzorging voor je huid na de reiniging. Zorgt ervoor dat de verzorgende producten (serum, ampul en crèmes) beter door je huid worden opgenomen. Voor een schone, frisse en heldere huid! Bevat de fijne geur van sinaasappelbloesem.

DE KRACHT VAN NEROLI (SINAASAPPELBLOESEM):
Het bloemenwater van de bittere sinaasappelboom (Neroli) verzorgt, hydrateert en verfijnt de huid. Het werkt ontspannend en is ideaal bij roodheden en mensen die bij spanning snel rode vlekken krijgen. De licht adstringerende werking maakt Neroli zeer geschikt voor de gecombineerde tot vette huid en de huid met onzuiverheden. De geur (ten opzichte van roos) is zeer geschikt voor mannen.

GEBRUIK: iedere ochtend en avond direct na de reiniging. Neem een ruime hoeveelheid lotion op een droog wattenschijfje en bevochtig het gezicht, hals, decolleté en nek. Breng de verzorgingsproducten direct aan na deze stap.

Bestellen