Last van ontsierende andertjes, oftewel couperose, in het gelaat of decolleté? Steelwratjes (fibromen) in dehals of onder de oksel? Bobbeltjes/vetbultjes? Veel mensen storen zich dagelijks aan deze goedaardige huidoneffenheden. En naarmate we ouder worden krijgen we steeds meer last van dit soort oneffenheden. De ene heeft slechts een enkel plekje terwijl de ander helemaal onder zit, soms met kleding te verbergen soms erg in het zicht. oewl de plekjes onschuldig zijn ze worden cosmetisch al zeer vervelend ervaren.
Reken nu mee af met deze huidoneffenheden! De schoonheidsspecialiste kan deze verstoringen makkelijk verhelpen.

Met behulp van een coagulatie techniek kunnen diverse huidoneffenheden worden verwijderd. Bijvoorbeeld:

 • Couperose
 • Spider Neavus
 • Bloedblaasjes
 • Steelwratjes
 • Ouderdomsvlekken

Heeft u een andere oneffenheid en wilt u graag weten of deze ook verholpen kan worden kom dan geheel vrijblijvend langs in de salon of vraag het na bij de huisarts.

De huidoneffenheden worden snel en vakkundig verwijderd met het coagulatieappaaat van Nova Blend, en verloopt over het algemeen vrij pijnloos, de ene ersoon ervaart dit anders dan de ander. Omdat dit met stroom gebeurd wordt deze behandeling afgeraden bij mensen met een pacemaker, andere contra-indicaties leest u onderaan de pagina. Direct na de behandeling is de huid wat rood en gezwollen. Om dit wat te verzachten krijgt u een Aloë Vera product mee. Op de behandelde plek zal een korstje ontstaan. Hier mag u niet aan pulken of krabben, het korstje zal vanzelf het lichaam na ongeveer één a twee weken verlaten. De eerste dagen zal de behandelde plek gevoelig zijn, geef uw huid de tijd om te genezen, dan zal dit zonder littekens genezen.
Vermijd de eerste dagen de sauna en ga niet zwemmen. Nadat het korstje eraf is zal het plekje nog licht roze v kleur zijn, dit kleurt vanzelf weer naar uw eigen kleur.

Meestal zijn 1 a 2 behandelingen voldoende, in het geval van couperose kan het zijn dat u nog een derde behandeling nodig heeft maar dat bepaald u zelf, u behandeld net zo lang door totdat u tevreden bent. Tussen de behandeling dient een periode van 4 weken te zitten.
Het kan echter wel zo zijn dat de couperose weer terug komt, deze behandeling bheandelt de aangedan plek, niet de aandoening. Om nieuwe couperose te helpen voorkomen en de adertjes steviger te maken raad ik u aan om Piura Serenity Concentraat dagelijks te gebruiken eventueel samen met de Cream en ampul uit dezelfde lijn.
Om het beste resultaat te bereiken met het verwijderen van couperose dient de buiten temperatuur tussen de 6 en 20 graden celsius te zijn. Het voorjaar en het najaar is het beste om deze behandeling te ondergaan.

Wanneer is het niet verstandig om de behandeling te ondergaan?
Relatieve Contra-Indicaties:

 • Relatieve Contra-Indicaties:
 • Acute ontstekingen
 • Beschadigde huid
 • Eczeem/Psoriasis
 • Schimmelinfectie
 • Diabetes
 • Epilepsie
 • Gebruik van anticoagulantia
 • Hemofilie
 • Hyperpigmentatie
 • Keloidvorming
 • Keratose Solare
 • Metalen prothese
 • Pacemaker
 • Zenuwpijn/neuralgie
 • Zwangerschap (tot 9 maanden na het geven van borstvoeding)
 • Hoge Bloeddruk

Prijs
Een enkel bloedblaasje/fibroompje i.c.m. een andere behandeling €15,-
Meerdere oneffenheden, of zonder andere behandeling 15 minuten €30,-

N.B. oneffenheden in het gelaat kunnen niet met iedere gezichtsbehandeling verwijderd worden, u dient hiervoor dan een nieuwe afspraak in te plannen

Acne is de veel voorkomend huidprobleem wat meestal ontstaat in de puberteit maar kan ook op latere leeftijd ontstaan. De meest voorkomende vorm is Acne Vulgaris. Acne komt veel in het gezicht voor maar ook op de borst en de rug.

Bij acne raken door een overmatige talgproductie de poriën verstopt en kunnen als gevolg van aanwezige bacteriën vervelende ontstekingen opleveren. Als deze niet juist behandeld worden kunnen er niet fraaie littekens ontstaan. Ook raakt de huid, onder invloed van hormonen, verdikt. De dode huidcellen kunnen niet goed afschilferen en verstoppen de poriën.

De schoonheidsspecialiste kan je helpen door de huid flink te reinigen, op de juiste wijze de pustels en comedonen te verwijderen en de huid te verdunnen en te kalmeren. Hier hoort ook advies en producten bij voor de juiste dagelijkse thuisverzorging tussen de behandelingen door.

Er bestaat geen standaard behandeling voor acne. Er wordt per persoon gekeken en geprobeerd wat het beste bij je past. Veelal zal er eerst met een intensieve reiniging worden begonnen waarbij je 1-2x per 14 dagen de salon bezoekt. Wanneer de zuiverheden onder controle zijn zal de behandeling  1-2x per maand zijn, dit ligt eraan welke vorm van behandelen er wordt gekozen.

Soms is het ook handig om tussendoor te wisselen van behandeling.

Enkele voorbeelden van behandelen zijn:

Piura Young Skin Treatment
Een reinigende behandeling van 45-60 minuten met specifiek afgestemde producten

Piura Bio Peeling
De perfecte behandeling om de huid te verdunnen zodat er minder verstoppingen ontstaan. Ook kan je met deze behandeling de door acne ontstane oppervlakkige verkleuringen en littekens aanpakken
40 minuten €45,-

Aromatherapie
Een gelaatsbehandeling geheel afgestemd op de vetten en/of onzuivere huid met de kracht uit de natuur
45-60 minuten €55,-
90 minuten €72,50

Dermatude Meta Therapy
Als behandeling nadat de acne genezen is om de huid weer in topconditie te krijgen en littekens aan te pakken.

Binnenkort kunt u, mits u daar aanvullend voor verzekerd bent, de factuur declareren bij uw zorgverzekeraar.
Hoeveel u vergoed krijgt en of er een verwijsbrief nodig is van de huisarts kunt u in uw polis terug vinden.

Laat je energie beter stromen door deze Japanse massagetechniek en verbeter hiermee ook het herstellende vermogen van je huid. Shiatsu gaat uit van de aanwezige levensenergie en het zelfgenezend vermogen van de mens

Energie laten stromen
Wat Shiatsu nastreeft is de energie in het lichaam harmonieus te laten stromen. Dan voelen wij ons goed en zien wij er ook goed uit. Ons uiterlijk is niet voor niets de spiegel van ons innerlijk. Is er een teveel aan energie? Dan is de huid rood, warm en gespannen.
Is er een tekort aan energie? Dan is de huid vaak slap, vochtarm, vertoont een neiging tot rimpels en is vaal en koud. Is de energiestroom geblokkeerd? Dan is de huid slecht doorbloed en zijn er onderhuidse verhardingen en bobbels te voelen.

Innerlijk en uiterlijk
Bij Shiatsu komt de ultieme samenwerking tussen cosmetica en massage tot zijn recht. De combinatie van Shiatsu en cosmetica heeft een duidelijke meerwaarde voor diverse huidproblemen. Shiatsu in combinatie met cosmetica heeft een dubbel effect: het werkt zowel op de innerlijke als op de uiterlijke verzorging van de huid.

De kracht van Shiatsu
Shiatsu is een Japans massagesysteem. Het woord Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Deze massage wordt in Nederland dan ook vaak drukpuntmassage genoemd De kracht van Shiatsu is dat er naast een genezende werking ook een preventieve werking van uitgaat. De massage is daarbij een heerlijke manier van ontspannen en een veilige en doeltreffende methode van huidverzorging.

Spiegel van de lichaamsfuncties
Shiatsu ziet het gezicht als de spiegel van alle lichaamsfuncties. Als de functies van onze inwendige organen worden verstoord, kan dit leiden tot huidproblemen. Zo kan een schoonheidsspecialist die Shiatsu massage toepast een relatie leggen tussen steeds op dezelfde plek terugkerende puistjes (de huidconditie) en een orgaan (de bron van de energieverstoring).

Aangeraden wordt, voor het optimale resultaat, om deze massage in een kuur te ondergaan van 5-8 behandelingen. De kuur welke wij u aanbieden bestaat uit 6 behandelingen, waarbij u in de eerste 2 weken (mits de huid het aankan) 4x gemasseerd wordt. De kuur duurt achtereenvolgende weken. Tijdens de 6de behandeling worden de behandelingen geëvalueerd. Uiteraard kunt u ook een losse behandeling boeken.

Een behandeling duurt 45-60 minuten en bestaat uit een korte reiniging, een massage van 30-45 minuten van het gelaat, schedel en armen, na de massge wordt de behandeling afgesloten met een dagverzorging.

Losse Shiatsu Massage €50
Kuur Shiatsu Massage €270

Bindweefselmassage is een diepgaande massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. De huidstofwisseling wordt geactiveerd en de productie van nieuw collageen en elastine bevorderd.

De cosmetische bindweefselmassage is een intensieve massage, bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen, welke worden uitgevoerd op zowel de rug als het gezicht. De eerste behandelingen kunnen door verklevingen van het bindweefsel als gevoelig, pijnlijk of snijdend worden ervaren. Het kan voorkomen dat de huid tijdens de massage heftig reageert en rood wordt. In kuurvorm heeft de bindweefselmassage het meeste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel steeds soepeler en de structuur van de huid zichtbaar beter. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de conditie van de huid wordt de behandelfrequentie vastgesteld.

Wat is bindweefsel?
Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

Wat is bindweefselmassage precies en wat doet het en waar is het goed voor?
Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. De stofwisseling, de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt bevorderd.
Cosmetische indicaties: voorbehandeling van cosmetisch chirurgische ingrepen, rimpels en huidplooien, Acne rosacea, afwijkingen in de talgafscheiding, ‘degeneratie’ van de huid, striae, panniculose (cellulitis), hypertrofische, keloïde, atrofische en sceloserende littekens.

Waarom ook de rug masseren, ik wil de huidverbetering in mijn gezicht?
Op de rug vinden we de zogenoemde segmentale reflexzones/wegen. Dit is een heel theoretisch verhaal maar om het even kort uit te leggen: bij de embryo wordt als eerste de voorloper van het zenuwstelsel de neurale buis ontwikkeld. Dit ziet er een beetje uit als een regenworm, in de ringen van de worm (segmenten) is de eerste aanleg en verbindingen ontstaan tussen het zenuwstelsel en de huid, spieren, skelet en ingewanden. Vanuit het ruggenmerg loopt een bundel zenuwen welke zich verspreiden naar meerdere plaatsen. Een duidelijk voorbeeld: iemand krijgt een hartinfarct en krijgt ook pijn in de linkerarm en linkerkaak, dat komt omdat deze door dezelfde zenuwbundel worden aangestuurd als het hart. Vandaar de stimulering op de rug omdat het resultaat heeft voor het hele lichaam en dus ook het gezicht.

Is een enkele behandeling voldoende of moet het in kuurvorm?
In kuurvorm geeft bindweefselmassage het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal 6 tot 12 behandelingen. Een kuur bestaat uit week 1: 2xmasseren, week 2: 2x week 3:1x daarna 3 weken rust, na deze 3 weken wekelijks 1 maal de bindweefselmassage ondergaan . Wanneer nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar 12 behandelingen.

Hoe lang duurt de behandeling?
De eerste behandeling bestaat uit een uitgebreid onderzoek en de massae en zal 60-75 minuten duren. De daarop volgende behadelingen duren 45-60 minuten

Losse Bindweefselmassage €55
Kuur bindweefselmassage 6x €300
Wilt u meer dan 6 behandelingen betaalt u voor iedere volgende behandeling (in kuurvorm) €50

Aromatherapie gaat verder dan welke ‘gewone’ cosmetica ook

Aromatherapie kan voor ieder huidtype worden ingezet maar ook worden afgestemd op de gemoedstoestand waarin je op dat moment bevindt.

Aromatherapie is een huidverzorging op natuurlijke basis. De etherische oliën zijn zeer zuiver en gemaakt van bloemen, planten of kruiden. De kostbare oliën kunnen wel tot 100x geconcentreerde zijn dan de plant, bloem of kruid zelf. De huid kan geen vocht opnemen maar wel oliën. Dat maakt essentiële olie een zeer gewaardeerd product voor huidverzorging.

De olie kan zeer diep in de huid doordringen en daarbij de huid ontgiften en voeden. De oliën bevorderen de bloedsomloop, de lymfestroom, kalmeren de huid en versterken de spankracht van de huid. Maar ook de talgafscheiding wordt gereguleerd. Het immuunsysteem wordt versterkt waardoor we ons beter kunnen weren tegen ziektes, spanningen en stress.

Na een analyse van de huid of gemoedstoestand worden er één of meerdere oliën uitgezocht en vermengd met een vette plantenolie afgestemd op de huidtype. Om de pH waarde van de huid te herstellen wordt een hydrolaat gebruikt. Hydrolaat is het vocht dat vrijkomt bij stoomdessilatie om de essentiële olie te verkrijgen.

De groene leem, welke wordt gebruikt in het masker of de pakking, is rijk aan mineralen en enzymen en kent vele voordelige werkingen voor de huid zoals: reinigend, ontvettend, opzuigen van gifstoffen, stimuleert de doorbloeding en bevordert de regeneratie van het huidweefsel.

Aromatherapie biedt geweldige ondersteuning bij stress en lichamelijke klachten die daarvan het gevolg zijn.

De behandeling:

Een aromatherapie behandeling bestaat onder ander uit een reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, aangepaste Shiatsu massage (deze massage vorm sluit zich perfect aan bij aromatherapie) en een masker of pakking.

Wanneer de juid het toelaat zal er ook gebruik worden gemaakt van het dampapparaat. Tijdens het masker geniet u van een hand- of voetmassage.

Tijdsduur ongeveer 90 minuten
€72,50

Ook is er een aangepaste verkorte versie mogelijk waarbij er geen massage wordt uitgevoerd en er gebruik wordt gemaakt van een ander soort masker

Tijdsduur 60 minuten
€55,00

piura
pronails
anbos-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
provoet-klein-wit