Helaas houden we niet voor altijd onze mooie strakke en jeugdige huid. Vanaf onze 25ste levensjaar gaat de celstofwisseling achteruit en op onze 40ste daalt het oestrogeen gehalte wat resulteert in een dunner wordende tijd met verslappingen en rimpels. Ook spelen bij huidveroudering nog andere factoren mee zoals stress, slaaptekort en een te hoge suikerinname. Deze factoren zorgen ervoor dat de kwaliteit van ons collageen sterk verminderd wat weer resulteert in vroegtijdige veroudering.

Wij bieden diverse behandelingen die geschikt zijn vanaf de 25ste om preventief te werken maar u leest dit meer waarschijnlijk omdat u last heeft van huidverslapping, rimpels en op zoek bent naar welke anti-aging behandeling goed bij u past. Naast behandelingen geven wij ook advies voor thuis over het gebruik van producten, want 80% van de huidverbetering daar ben je zelf verantwoordelijk voor.

Hieronder een aantal behandelingen waar u uit zou kunnen kiezen wanneer u last heeft van deze indicaties. Er kan door de specialist afgeweken worden van de gekozen behandeling wanneer zij deze op het moment niet passend vind.

HydroPeptide